Bonus Card köprüyü bugün bedava yaptı

Garanti Bonus Card'ın 10. yılı nedeniyle Boğaz köprülerinden bugün bedava geçilecek. Ayrıca Dentur tekneleriyle de ücretsiz seyahat edilebilecek.

Bonus Card köprüyü bugün bedava yaptı

Garanti Bonus Card, 10. Yaş günü nedeniyle Boğaz köprülerinden bugün bedava geçilecek. Ayrıca Dentur tekneleriyle İstanbul Boğazı'nda ücretsiz seyahat edilecek.

Garanti Bonus Card'ın 10. yaş günü nedeniyle bugün saat 23.59'a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden, bayramlarda olduğu gibi, ücret ödemeden geçilecek.

Devlet haricinde ilk kez bir özel sektör firması tarafından yapılan bedava köprü geçişi uygulamasından, yalnız Bonus Card sahipleri değil, tüm İstanbullular yararlanacak.

Garanti Bankası, Ulaştırma Bakanlığı'nın izni ve desteğiyle düzenlediği kampanya kapsamında, yaklaşık 1,5 milyon kişinin köprülerden bedava geçiş yapmasını sağlayacak.

DENTUR TEKNELERİ DE ÜCRETSİZ
Garanti Trink özelliği olan Bonus Trink, GS Bonus, Money Card, Shop&Miles ve Extragenç gibi kartlara sahip İstanbullular, Kabataş-Beşiktaş-Üsküdar hattında hizmet veren Dentur teknelerini ''bedava'' kullanabilecek.

Boğazı geçmek için Dentur teknelerini kullanan ve Eskişehir, Diyarbakır, Samsun ve Ayvalık'ta şehir içi yolculuk yapan Trink özellikli kart sahiplerine, yarın 4 kez ücretsiz ulaşım hakkı sağlarken, kampanya 20 Mayıs'a kadar devam edecek.

HER YERDE BONUS
İstanbul'un birçok yerinde dolaşacak Bonus arabaları ve bandolarının yanı sıra, Boğazda yer alacak dev ışıklı balonlarla, bayram havası yaratılacak.

Bonus'un İstanbul'dan başlayacak 10. yıl kutlamaları, yıl içinde tüm Türkiye'ye yayılacak.

Sayfa Yükleniyor...