Boydak Holding'e yeni CEO

Boydak Holding'de CEO'luk görevine Memduh Boydak getirildi.

Boydak Holding'e yeni CEO

      Boydak Holding'den yapılan yazılı açıklamada, holdingin, kurumsallaşma ve yeni yapılanma sürecinde önemli atamaları hayata geçirdiği ifade edilerek, Memduh Boydak'ın, alınan yönetim kurulu kararına göre Boydak Holding CEO'luk görevine getirildiği belirtildi.

      1967 Kayseri doğumlu olan Memduh Boydak, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde üniversite öğrenimini tamamladı.

Üniversite yıllarında mobilya pazarlama ve satışı konularında çalışmaya başlayan Boydak, üniversite eğitiminden itibaren İstikbal Mobilya'da üretim planlama, üretim yönetimi, fabrika müdürlüğü ve yeni yatırımların koordinesi görevlerinde bulundu.

      Memduh Boydak, kuruluşundan itibaren Merkez Çelik A.Ş'nin yatırım, makine parkı tanzimi, üretim planlaması yönetimlerinde ve genel müdürlüğünde görev aldı.

Şu anda Boydak Holding Yönetim Kurulu'nda bulunan Boydak, holding bünyesinde pek çok şirketin yönetim kurulundaki görevlerinin yanı sıra, İstikbal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Sayfa Yükleniyor...