Bu kredi herkese iyi gelecek!

Her ihtiyaca özel kredi, %0,75'ten başlayan faizlerle İş Bankası'nda.

Bu kredi herkese iyi gelecek!

İş Bankası’ndan Her İhtiyaca Özel Kredi!

Yeni Yılda da nakde ihtiyacı olan herkese iyi gelecek kredi İş Bankası’nda!

28 Şubat 2013 tarihine kadar devam edecek İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, aylık %0,75 faiz oranıyla 12 ay vade ve 5.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlar içinse 60 ay vade ve 30.000 TL’ye kadar farklı kredi seçenekleri sunuluyor.

Krediye başvurmak ve hemen cevabını almak için, aralarında boşluk bırakarak NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ 4402’ye SMS gönderebilirsiniz.

İhtiyaç Kredisi’ne Başvurmak da Cevabını Almak da Çok Kolay

• 4402’ye SMS göndererek
• Bankamatik’lerden
• İnternet Şubesi’nden
• 0 850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesi’nden
• İşCep, İşPad veya İşWap’tan
• İş Bankası Şubeleri’nden
kolayca başvurabilirsiniz.

Bu kredi herkese iyi gelecek! - 1

Azami kredi tutarı 30.000 TL, azami vade 60 aydır. 37-60 ay arasındaki vade seçenekleri bordrolu çalışan ve emekli müşterilerimiz için geçerlidir. Kefil ön şartı aranmamakla birlikte şubelerimiz gerekli gördükleri takdirde kefil talep edebilecektir. Hayat sigortası primi kredi tutarının binde 9’u üzerinden hesaplanmakta olup 5.000 TL’lik, 1 yıllık sabit teminatlı hayat sigortası primi 45 TL’dir. Prim tutarı, sigorta süresine ve kredi tutarına göre değişmektedir. Masraf tutarlarına BSMV dahildir. SMS ile yapılan her başvuru için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir. Banka kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Sayfa Yükleniyor...