Nihat Zeybekci: Bu seçimlerde hükümet değişmeyecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 7 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti iktidarının devam edeceğini söyledi.

Nihat Zeybekci: Bu seçimlerde hükümet değişmeyecek

Bakanı Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çamlık Park Mesirelik alanda çalışanları için düzenlediği pikniğe katıldı.

Zeybekci, yaptığı konuşmada, Denizli'nin Ege'nin vizyon kenti olduğunu, hak ettiği değeri aldığını söyledi. Zeybekci, dünyada benzeri bulunmayan Pamukkale'nin, antik şehirlerin ve tekstildeki başarının kentin dünyaya açılan kapısı olduğunu vurguladı.

Zeybekci, konuşmasında seçimlere ilişkin de yaptığı değerlendirmede, anket sonuçlarının durumu ortaya koyduğunu ifade ederek, şunları belirtti:

"Bu seçimlerde iktidar değişmeyecek, hükümet değişmeyecek, AK Parti iktidarı devam ediyor. Ama şehirlerin yarışları var. Denizli'nin önünde bir karar var, siyasetin lider şehirlerinden birisi olacak mı Denizli'de AK Parti oylarının Türkiye ortalaması üzerinde olacak mı, olmayacak mı? Denizli buna karar verecek. Kütahya, Afyonkarahisar, Gaziantep, Erzurum, Rize ve Trabzon'un aldığı oy oranlarını alması lazım. Denizli o lige girmesi gerekiyor. Denizlilerin tekrar o şemsiye altın toplanması gerekiyor. Onun için Denizli'de hizmet destanı yazan benim çalışma arkadaşlarımın bu işe müdahil olması gerekiyor. Önümüzdeki 3 hafta boyunca kapı kapı, sokak sokak, tanıdığınız herkes ulaşmanızı isteyebileceğime inanıyorum. Çünkü sizler bizim yol arkadaşımızsınız. Sizler benim bu yürüyüşteki en büyük destekçilerimsiniz. Onun için sizlerden bunu istemeye hakkım var diye düşünüyorum."

Sayfa Yükleniyor...