Bursa-Frankfurt seferi başlayacak

Bursa Valisi Şahabettin Harput, ''Yenişehir Havaalanı'ndan, Frankfurt'a da yolcu seferlerinin başlatılmasıyla alakalı hazırlık yapılıyor'' dedi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Kaymakamlığı binasında açıklamalarda bulunan Harput, Yenişehir Havaalanı'nın verimli hale getirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.        

Vali Harput, Almanya ile ilişkilerin her alanda geliştiğini dile getirdi. Harput, Yenişehir Havaalanı'na ilginin daha da artması için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.        

Almanya'nın Hessen eyaleti heyetinin ziyaretinde sanayi, ticaret ve turizm konusunda fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade eden Harput, Bugün Bursa'da temaslarda bulunan Hessen Eyaleti Başbakan Yardımcısı Jörg-Uwe Hahn'ın Lufthansa'nın yönetim kurulu üyesi olduğunu söyledi.        

Harput, ''Görüşülecek konulardan biri Yenişehir için büyük önem taşıyor. Lufthansa şu anda Yenişehir'den Münih'e uçak kaldırıyor. Yenişehir'den Frankfurt'a da yolcu seferlerinin başlatılmasıyla alakalı hazırlık yapılıyor. Bursa'dan direkt Frankfurt'a yolcu taşınması konusunda yerinde incelemeler de yapılacak. Yenişehir Havaalanı'ndan yeni bir seferin daha başlamasını istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...