CarrefourSA'da genel müdür istifa etti

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, 16 Nisan 2018 tarihi itibari ile görevinden ayrılma kararı aldı.

CarrefourSA'da genel müdür istifa etti

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, Hakan Ergin'in bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında istifa ettiği ve istifanın kabul edilerek yerine aynı 16.04.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak kaydıyla Finans Direktörü görevinde bulunan Kutay Kartallıoğlu'nun vekaleten atandığı ifade edildi.

"YENİ GÖREVLENDİRME EN KISA SÜREDE YAPILACAK"

Konuyla ilgili olarak Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, “Görev süresince, CarrefourSA’ya olan katkılarından dolayı Hakan Ergin'e teşekkür ediyoruz. 

CarrefourSA'da genel müdür istifa etti - 1 CarrefourSA Eski Genel Müdürü Hakan Ergin

Halen CarrefourSA’da CFO görevinde bulunan Kutay Kartallıoğlu, yeni bir atama yapılıncaya kadar mevcut sorumluluklarına ilave olarak, CarrefourSA Genel Müdürlüğü görevini vekaleten üstlenecek. Carrefoursa bu geçiş sürecinde mevcut uzun vadeli hedefleri doğrultusunda çalışmalarını yürütecek yeni görevlendirme de en kısa zamanda yapılacaktır” açıklamasını yaptı.

BIST 100'de işlem gören Carrefoursa hisseleri gün içerisinde yüzde 4'e yakın artıda hareket ederken, haber sonrası önemli bir değişim meydana gelmedi.

Sayfa Yükleniyor...