Çekmeköy'de yeni bir yaşam

Aktürk Yapı endüstrisi tarafından İstanbul Çekmeköy’de yapılan Rapsodi Evleri, 90 bin metrekare alan üzerinde 4’er katlı 25 blokta toplam 555 konuttan oluşuyor.

Çekmeköy'de yeni bir yaşam

70 metrekare 1+1’den 269 metrekare 5+1 çatı dubleksine kadar 62 farklı tipte konutun bulunduğu projede fiyatlar ise 240 bin YTL’den başlıyor. 1 milyon 205 bin YTL’ye kadar çıkıyor. Sitede Akbank ile yapılan anlaşmanın yanısıra tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Toplam 4 etaptan oluşan sitede 300 dairelik 1. ve 2. etap tamamlanırken, oturum da başladı. 166 dairelik 3. Etabın teslimatı 3 ay erkene alınarak 2009 Mart’ta tamamlandı. Projenin 89 dairelik son etabı ise 2009 yılının mayıs ayında satışa çıkarıldı.

Nüvit Yeğin tarafından projelendirilen sitede ayrıca 8 ayrı dükkandan oluşan dışarıya da açık bir alışveriş merkezi bulunuyor. 1+1 ve 2+1 konutlara 1’er araçlık, daha büyük konutlara 2 araçlık otopark alanının ayrıldığı sitede ayrıca her konutun kendisine ait 5 metrekare ile 21 metrekare arasında deposu var. 90 bin metrekare alanın 40 bin metrekaresinin yeşil alanlara ayrıldığı Rapsodi Evleri’nde 3 adet büyük gölet, 1’i basketbol ve voleybol sahası olarak da kullanılabilen 3 tenis kortu, 3 açık yüzme havuzu, sosyal tesiste 1 kapalı yüzme havuzu, bayan ve erkekler için ayrı 2 sauna, aerobik ve fitness’dan oluşan spor merkezi, kafe ve oyun salonları gibi donatılar bulunuyor.

Çekmeköy’ün girişinde, Şile yolunun kıyısında bulunan projenin yan ve arka tarafı ormanlarla çevrili. Diğer yan tarafta ise özel bir okul bulunuyor. Her iki köprüye de 12 kilometre uzaklığı bulunan sitenin önünde yapılan yol sayesinde Çekmeköy içinde trafiğe girmeden Rapsodi Evleri’ne kolayca ulaşılabilecek.

Sayfa Yükleniyor...