CEO OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Türkiye'nin hızla büyüyen online kariyer sitesi www.monster.com.tr'den bağımlılık yaratacak eğlenceli bir kariyer simülasyon oyunu: “Monster Kariyer Canavarı” adlı oyunda fotokopi çekmekten CEO olmaya uzanan bir macera sizi bekliyor!

CEO OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Hem Türkiye' de hem de dünyanın farklı ülkelerinde iş fırsatları sunan Dünyanın 1 numaralı kariyer sitesi Monster, bu oyunla kariyer yaratmanın birden fazla yolu olduğunu ve sadece eğitimin değil, kişisel özelliklerin ve yeteneklerin de çok etkili olduğunu eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Oyunu oynamak için hemen tıklayın...

Akşam ofiste kalıp işi olan arkadaşınıza mı yardım edeceksiniz, yoksa patronunuzun doğum günü partisine mi gideceksiniz? Hafta sonu genel müdürlerle tanışmak uğruna Uludağ'a gidip yanlışlıkla bacağınızı kırıp, bir hafta işten uzak kalarak şirket içindeki rakiplerinize koz mu vereceksiniz? Türkiye'nin yenilikçi insan kaynakları ve kariyer sitesi



'nin eğlenceli simülasyon oyununda kariyerinizin yönünü verdiğiniz kararlarla kendiniz belirleyeceksiniz!

Dünyada olduğu kadar Türkiye'de de büyük ilgi gören strateji oyunları arasında ilk kariyer oyunu olan Monster Kariyer Canavarı simülasyonunda amaç, çalıştığınız şirkette CEO pozisyonuna yükselmek. Oldukça eğlenceli, sürprizli ve gerçek hayata yakın olan bu oyunda, önünüzde fotokopi çekmekten CEO olmaya giden bir yol uzanıyor. Size verilen işleri başarıyla yerine getirmek, takım arkadaşlarınızla iyi geçinmek, büyük bütçeleri yönetmek, kariyer basamaklarını tırmanırken karşınıza çıkan misyonlarınızdan birkaçı olacak. Oyunda erken CEO olma şansı olduğu gibi, transfer teklifleri, kovulma, ya da CEO'luğun da ilerisine geçme gibi sürprizler de mevcut. Karakterinizin 5 ana kategoride özellikleri var; çalışma saatleri, bilgi, saygınlık, karizma ve moral. Bu özellikler oyun içinde vereceğiniz kararlarla artıyor ya da azalıyor, her bir özelliğin de oyunun gidişatına etkisi var! Yapmanız gereken işler, bulunduğunuz pozisyona göre değişiyor; başlarda bu iş fotokopi çekmek, marka yöneticisi için sunum hazırlamak gibi angarya işlerken, oyun ilerledikçe kendi ekibinizi kurmak, yönetim bütçelerini belirlemek, ekibi ödüllendirmek gibi karar verme yetkisi gerektiren işlere dönüşüyor. Başarılarınız ödüllendiriliyor, bu ödüller oyun içerisinde kullanılabilir bonuslar olarak işinize yarayabiliyor.

Oyun sırasında yarattığınız CV, ek bir işlem yapmanıza gerek kalmadan monster.com.tr CV veritabanına ekleniyor. Böylece Monster Kariyer Canavarı sizi hem eğlendiriyor hem de size yeni iş olanaklarının kapısını açıyor.

Sayfa Yükleniyor...