Çevre dostu duvarlar artık Türkiye’de

Sigara dumanı,  yemek, buhar, tuvalet kokuları ve ev hayvanlarının oluşturduğu tüm kötü kokuları yok ediyor.

Çevre dostu duvarlar artık Türkiye’de

Japon Inax Seramik’in, nanoteknolojisi ile üretmiş olduğu insan sağlığını ön planda tutan 2009 Modeli İç Cephe Kaplamaları Türkiye’de…


Sigara dumanı, mutfaklardaki yemek, banyolarda oluşan buhar, tuvalet kokuları ve ev hayvanlarının oluşturduğu tüm kötü kokuları yok eden duvarlar; alerji, astım, romatizma hastalıklarına  neden olan fazla nemi yok ederek havanın steril bir şekilde mekanda kalmasını sağlıyor, bakteri ve küf oluşumunu engelliyor.

Kirlenmeyen bu duvarların üzerindeki lekeler kolayca temizlenebiliyor. Herhangi bir yangın durumunda yanmayan duvarlar; yangının diğer odalara geçişini de engelliyor. Rutubetli, küflü, duvar ve tavanlara döşendiğindeyse tüm sorunları ortadan kaldırırma özelliğine sahip yapısında kimyasal madde olmadığı gibi ortamdaki kimyasal gazları da yok edebilme özelliğine sahip.

Enerji kullanımı yerine doğanın gücünden faydalanan ECOCARAT sahip olduğu fonksiyonlarının tamamını hiçbir enerji tüketmeden ve çevreye  hiçbir zararlı gaz salınımı yaymadan yapıyor.

Tamamen çevre dostu malzeme olmasından dolayı G-8 zirvesinde yeni yüzyılın malzemesi olarak kabul edilen ECOCARAT; uluslararası birçok ödül sahibi.


Sayfa Yükleniyor...