Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 Eylül 2021 güncel altın kuru fiyatları

Altının gram fiyatı 483 lira seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın 793 lira, Cumhuriyet altını 3.249 liradan satılıyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 Eylül 2021 güncel altın kuru fiyatları...

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 Eylül 2021 güncel altın kuru fiyatları

, Avrupa Merkez Bankası politika yapıcılarının varlık alım programlarıyla ilgili şahin yorumları sonrasında yatay bir seyir izliyor. Gram altın ise dolar/TL'deki düşüşle birlikte hafif geriledi.

Geçen hafta Jackson Hole sempozyumu öncesinde dolar/TL ve küresel altın fiyatlarındaki gerilemeyle beraber 480 TL seviyesine kadar inen gram altın, toplantı sonrasında dolar kurunun zayıflamasına rağmen küresel altın fiyatlarındaki yükselişle pazartesi günü yatay bir seyir izlemişti. Gram altın, dolar kurundaki düşüşün devam etmesiyle birlikte bugün 483 TL'ye geriledi.

GÜNCEL

Fed Başkanı Powell’ın güvercin konuşması sonrasında piyasalarda oluşan iyimser havayla birlikte haftaya 1.820 dolar civarında başlayan , hisse piyasalarının pazartesi günü rekor kırmasından sonra hafif bir düşüş kaydetmişti.

AMB politika yapıcılarının varlık alımı mesajları sonrasında yatay bir seyir izleyen ons altın çarşamba günü 1.815 dolar seviyesinde işlem görüyor.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...