Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 3 Eylül 2019 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 3 Eylül 2019 anlık ve güncel çeyrek altın alış fiyatı spot piyasada 456,02 lira, satış fiyatı ise 467,42 liradan işlem görüyor.

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 3 Eylül 2019 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları

Dolar/TL'de ve altının ons fiyatında yaşanan yükselişe paralel geçtiğimiz haftadan bu yana yükseliş trendini sürdüren altının gram fiyatı, güne yüzde 0,18 primle başlayarak 285 lra seviylerinde işlem görüyor.

Kapalıçarşı'da  yüzde 0,40 primle 464,65 lira, Cumhuriyet altını 1.910 liradan satılıyor.

Altının onsu ise dün 1.543 dolar seviyelerinde alıcı bulsa da bugün yüzde 0,28 değer kaybıyla 1.525 dolar seviyelerinde alıcı buluyor.

Piyasalar bugün yurtiçinde açıklanacak olan ağustos ayı enflasyon verisini takip edecek.

Uzmanlar, ticaret savaşlarına ilişkin belirsizliklere, jeopolitik ve siyasi risklerin eklenmesiyle güvenli liman olan görülen varlıklara olan talebi desteklediğini, aynı zamanda gelişmekte olan ülke para birimlerinde değer kayıplarına yol açtığını söyledi.

Analistler, ticaret savaşlarında yaşanan gelişmeler ve jeopolitik risklerin halen küresel piyasaların en önemli gündemi olduğuna dikkati çekerek, Avro Bölgesi'nde yaşanan siyasi hareketliliğin de yatırımcılar tarafından yakından takip edildiğini söyledi.  

NE OLACAK? (ALIM ZAMANI MI?)

Sayfa Yükleniyor...