Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Kasım 2021 güncel altın  fiyatları

Altın fiyatlarının küresel çapta yükselmesi ve dolar/TL'de rekor yüksek seviyelerin görülmesiyle çeyrek altının fiyatı da 1000 TL'nin üzerini gördü. Gram altın ise 612 TL civarında bulunuyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Kasım 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları...

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Kasım 2021 güncel altın  fiyatları

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 612 lira seviyesinde işlem görüyor.

Dün dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapanışın yüzde 0,64 üzerinde 602,9 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından 612 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1008 lira, Cumhuriyet altını da 4.104 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu sıralarda yatay seyirle 1.859 dolardan alıcı buluyor.

GÜNCEL

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin sözle yönlendirmelerinin varlık fiyatlarında oynaklığı artırabileceğini belirterek, yükseliş eğilimindeki ABD'nin 10 yıllık tahvil faizinin küresel dolar talebini artırdığını ifade etti.

Bugün İngiltere'de işsizlik, Euro Bölgesi'nde büyüme ile ABD'de perakende satışlar, sanayi üretimi ve kapasite kullanımı verilerinin takip edileceğini aktaran uzmanlar, altının ons fiyatında 1.870 doların önemli direnç, 1.810 doların destek konumuna geldiğini söyledi.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...