Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 19 Kasım 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları

Altında yükseliş ivmesi Fed yetkililerinden gelen faiz tahminleri dolayısıyla kesintiye uğradı. Altının onsu küresel piyasalarda 1.860 dolar seviyesinde yatay bir görünüm sergiledi. TCMB'nin faiz kararı sonrasında 673 TL'ye dayanan gram altında ise işlemler 664 TL civarından geçiyor.

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 19 Kasım 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 664 lira seviyesinde işlem görüyor.

GÜNCEL

Dün dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapanışın yüzde 3,7 üzerinde 660,9 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne düşüşle başlamasının ardından 664 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1.087 lira, Cumhuriyet altını da 4.449 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu sıralarda önceki kapanışa göre yüzde 0,2 düşüşle 1.861 dolardan alıcı buluyor.

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin sözle yönlendirmelerinin bugün de devam edeceğini kaydederek, para politikası tutumu kapsamında "şahin" olarak nitelendirilen üyelerin konuşmaları öncesinde altının ons fiyatının baskılandığını bildirdi.

Açılıştan bu yana altının ons fiyatı ve dolar kurundaki düşüşün yurt içinde altın fiyatlarının gerilemesine neden olduğunu belirten uzmanlar, altının ons fiyatında 1.870 doların önemli direnç, 1.850 ve 1.830 dolar seviyelerinin destek konumuna geldiğini söyledi.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...