Çeyrek altın ne kadar? (18 Ekim 2019 altın fiyatları)

Gram altın 276,2 lira, çeyrek altın 453 lira ve Cumhuriyet altını 1.850 liradan işlem görüyor. Altının gramı, Türkiye ile ABD'nin, Suriye'nin kuzeydoğusundaki operasyon için anlaşmaya varmasının ardından dün akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçen dolar/TL'ye paralel hareket ediyor. 18 Ekim 2019 anlık ve güncel çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatlarında son durum nasıl? Çeyrek altın fiyatı ne kadar?

Çeyrek altın ne kadar? (18 Ekim 2019 altın fiyatları)

Türkiye ile ABD'nin, Suriye'nin kuzeydoğusundaki operasyon için anlaşmaya varmasının ardından dün akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçen dolar/TL etkisinde seyreden altının gram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 1,2 değer kaybıyla 276,2 lira seviyesinde seyrediyor.

Dün, altının ons fiyatındaki yükselişe karşın dolar kurundaki düşüşe paralel değer kaybeden gram altın, günü yüzde 0,8 azalışla 279,6 liradan tamamladı.

Altının gramı, yeni güne düşüşle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1,2 altında 276,2 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da 453 lira, Cumhuriyet altını da 1.850 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.489,6 dolar seviyesinde seyrediyor.

ABD İLE ANLAŞMA: YPG ÇEKİLİYOR (HABERE GİT)

ABD VE TÜRKİYE'DEN 13 MADDELİK ORTAK AÇIKLAMA (HABERE GİT)

Analistler, dün ABD ile Türkiye arasında Suriye'deki güvenli bölgeye ilişkin varılan anlaşmayla jeopolitik risklerin azaldığını söyledi.

Avrupa Birliği ile İngiltere'nin Brexit konusunda anlaşmasının küresel piyasalardaki belirsizlikleri görece azalttığını belirten analistler, İngiltere parlamentosunda oylanacak tasarının gündemin odağına yerleştiğini ifade etti.

Bu gelişmelerin yatırımcıların risk iştahını görece artırdığına dikkati çeken analistler, Brexit oylaması ve ticaret görüşmelerine dair olumlu gelişmelerin altın fiyatlarını aşağı yönlü baskılamaya devam edebileceğini belirtti. 

Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.475 doların destek, 1.500 dolar seviyesinin direnç konumuna gelebileceğini, gram altında ise 271 liranın destek olarak öne çıktığını söyledi.

VİDEO: ABD BASINI: ERDOĞAN'IN TRUMP'A KARŞI ZAFERİ (ANLAŞMANIN YANKILARI)

Sayfa Yükleniyor...