Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 3 Ağustos Milli Piyango Online Çılgın Sayısal Loto Bilet Sorgulama

Sisal Şans, Çılgın Sayısal Loto'nun 50 Milyon TL ikramiyeli çekilişi 3 Ağustos 2020 gerçekleştirdi. Kazandıran numaralar 34-42-39-4-61-47 ve joker numarası 72 oldu.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 3 Ağustos Milli Piyango Online Çılgın Sayısal Loto Bilet Sorgulama

Sisal Şans, Çılgın 'nun 50 Milyon TL ikramiyeli çekilişi 3 Ağustos 2020 tarihinde saat 21:30’da gerçekleştirdi. Çekilen numaralar 34-42-39-4-61-47 ve joker numarası 72 oldu.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle: Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

millipiyangoonline.com adresi üzerinden oynanabilen oyun için 'sen seç' özelliğini kullanarak çılgın sayısal loto oyununu oynamak isteyenler kendi kolonlarını kendileri doldurabiliyor. Kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Sayfa Yükleniyor...