d.ream restoranlarında Zubizu ile ek yüzde 10 indirim uygulaması başladı

Doğuş Grubu çatısı altındaki d.ream ve Zubizu'dan Enflasyonla Mücadeleye Destek Kampanyası kapsamında ek % 10 indirim daha geldi. Yılsonuna kadar Nusr-Et'ten Günaydın'a tüm d.ream markalarında Zubizu ile ek yüzde 10 indirim uygulaması başladı.

d.ream restoranlarında Zubizu ile ek yüzde 10 indirim uygulaması başladı

Enflasyonla mücadeleye destek kapsamında Grubu, bünyesinde bulunan d.ream restoranlarında,  ile sunduğu ayrıcalıklara ek olarak yüzde 10 indirim uygulamaya başladı.

’nun gücü ile gerçekleştirdiği ortaklıklar ve yarattığı yeni konseptlerle bugün yeme-içme sektöründe lider konumda olan d.ream ve Türkiye’nin yaşam tarzı uygulaması Zubizu enflasyonla mücadeleye birlikte destek oluyor.

Zubizu ile kullanıcılar yıl sonuna kadar mevcutta aldıkları indirimlerin üzerine ek yüzde 10 indirim ayrıcalığından faydalanacak. İndirimden anında faydalanmak için yapılması gereken tek şey uygulama açıkken telefonu yan çevirerek, çıkan QR kodunu ödeme noktasında göstermek.

YILSONUNA KADAR DEVAM EDİYOR

Ek yüzde 10 indirim verilecek restoranlar şunlar: 29, Borsa, Da Mario, Delimonti, Fenix, Gina, Günaydın Kasap & Steakhouse, Günaydın Kebap Restaurant, Günaydın Köfte & Döner, Kebapçı Etiler, Kitchenette, Kilimanjaro, Kiva, La Viña, Lacivert, La Petite Maison, Masa, Mezzaluna, Monochrome, Nusr-Et, Nusr-Et Burger, Parlé, Sait, Sele, Populist, Vogue ve Zuma...

d.ream restoranlarında Zubizu ile ek yüzde 10 indirim uygulaması başladı - 1 Zubizu, d.ream restoranlarının yanı sıra perakende markaları ile de tüketicilere ek indirim faydaları sağlayacak. Program kapsamında yer alan markalar ve detaylar için Zubizu uygulamasını takip edebilirsiniz. 

GIDADA HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ?

Sayfa Yükleniyor...