Daha iyi bir kariyer için DYG'den Medyatik Kampüs

Doğuş Yayın Grubu’nda 'Medyatik Kampüs' ile birlikte yeni nesil öğrenme deneyimi başladı. Çalışanlar Medyatik Kampüs Eğitim Platformu sayesinde güncel verilere anında erişebilecek.

Daha iyi bir kariyer için DYG'den Medyatik Kampüs

Türkiye'de medya sektörünün lider kuruluşu Doğuş Yayın Grubu (DYG), stratejisinin temelini oluşturan çalışanlarının; mesleki bilgi, beceriler ve kişisel yetkinliklerinin yanı sıra kariyer yolculuklarına da katkı sağlayacak Medyatik Kampüs Eğitim Platformu’nu  27 Ekim 2017 tarihinde hayata geçirdi.

Yenilikçi ve istikrarlı vizyonu ile medya sektörüne yön veren Doğuş Yayın Grubu, bu girişimi  ile, çalışanlarını, internetin olduğu her ortamda erişim sağlayabilecekleri Medyatik Kampüs eğitim platformu sayesinde daha nitelikli ve güncel verilerle donatılmış şekilde geliştirmeyi amaçlamaktadır.

AYŞE ERTUĞRUL: ÇALIŞANLARIMIZIN KARİYERLERİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Medyatik Kampüs hakkında açıklamalarda bulunan Doğuş Yayın Grubu İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ayşe Ertuğrul şunları söyledi: "Medyatik Kampüs ile DYG dünyasında yepyeni bir kapıyı aralıyoruz. İnsan Kaynakları tarafından hazırlanan bu platformun ile medya sektöründeki liderliğimizi daha uzun yıllar sürdürmek için çalışanlarımıza destek olmayı amaçladık. Stratejilerimizi gerçekleştirmeye yönelik yapılacak çalışmalarda Medyatik Kampüs’te yer alan eğitici, öğretici, yaratıcı programların desteği ile başarılarınıza yenilerini ekleyeceğinize ve kariyer yolunda sağlam adımlarla ilerleyebileceğinize inanıyoruz. 

Medyatik Kampüs’te iş süreçlerinin yanı sıra kişisel ve mesleki gelişiminize de katkı sağlayacak entegre gelişim programları oluşturduk. Bu kapsamda çalışanlardan gelecek olan geri bildirimler ile daha da yenilenip herkesin kariyerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Medyatik Kampüs eğitim portalinde sınıf eğitimleri, e-eğitimler, videolar, ön okuma materyalleri, proje çalışmaları ve sektörel sohbetler gibi farklı gelişim yöntemlerini bir arada bulacaksınız. Aynı zamanda tüm eğitimleri Medyatik Kampüs mobil aplikasyonunu indirerek; evde, serviste, sokakta her yerde izleme, okuma imkanı bulabileceksiniz."

MOBİL UYGULAMASI DA HAZIR

Medyatik Kampüs uygulamasını Apple Store ve Google Play'den mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz...

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Türkiye
  • Kariyer
  • işsizlik
  • NTV
  • Ekonomi
  • Medya
  • Eğitim

Sayfa Yükleniyor...