Doğuş Holding'e ödül

Doğuş Holding’in kurumsal sorumluluk raporlaması uygulaması, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen 4. Pazaryeri Etkinliği çerçevesinde bu yıl ilk defa verilen “Kurumsal Sosyal Sorumluluk İletişim ve Raporlama” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Doğuş Holding'e ödül

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (TKSSD) tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen pazaryeri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde, Doğuş Holding, Kurumsal Sorumluluk Raporu ile ‘2012 Kurumsal Sosyal Sorumluluk İletişim ve Raporlama Ödülü’ne layık görüldü.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde, ‘İşletme 2023; Cumhuriyet’in 100. Yılında Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri’ adı altında gerçekleştirilen organizasyonda, Doğuş’un ödüllü projesi sergilenmeye de hak kazandı.

Doğuş Holding adına ödülü teslim alan Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Deniz Bayel Feyizoğlu, ödülle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Doğuş Grubu olarak Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladığımız 2007 yılından bu yana her yıl yalnızca Holding’i değil, tüm grubun bu alandaki çalışmalarını kapsayan bir raporlama çalışması yürütüyoruz. Çok farklı sektörlerde ve iş alanlarında faaliyet gösteren, farklı paydaş gruplarına sahip şirketlerden oluşan bir yapıda kapsamlı bir KSS raporlaması yapıyoruz. Bu çalışma, grubumuzun bu konudaki genel yaklaşımını ve yıl bazında ilerlemesini görebilmek ve paydaşlarımızla paylaşmak için bize eşsiz bir fırsat sunuyor. Önümüzdeki dönemde de Küresel Raporlama Girişimi (GRI) standartları doğrultusunda daha da kapsamlı ve şeffaf bir şekilde raporlama yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (TKSSD) tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen, sorumlu şirketlerin uluslararası arenada örnek olacak KSS çözümlerini sergilemek amacıyla düzenlenen etkinlik, Türkiye'nin önde gelen şirketleri katılımıyla gerçekleşti.

Bu sene Pazaryeri’ne ayrıca Ermenistan, Azerbaycan, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, İran gibi ülkelerden de şirket ve dernek bazında katılım gerçekleşti.

KSS Pazaryeri Değerlendirme Kurulu tarafından Türkiye’de gerçekleştirilen KSS projeleri arasından ödüllendirilen projeler, Cumhuriyet’in 100. Yılı 2023 yılında şirketlerin ‘akılcı, sürdürülebilir ve kapsayıcı’ uygulamalara sahip işletmelere dönüşmesi gibi kriterler göz önüne alınarak değerlendirildi.

Sayfa Yükleniyor...