Doğuş Otomotiv'de online staj dönemi

Doğuş Otomotiv, corona virüs pandemisi nedeniyle staj programlarını online ortama taşıdı. Pilot çalışma olarak başladığı programdan sonra, uzun dönemli staj programı olan ‘Biz’De Staj’ uygulamasını da online ortama taşıyarak genç yeteneklere fırsat vermeye devam ediyor. Öğrenciler başvurularını, Doğuş Otomotiv’in Linkedin sayfasındaki başvuru alanından yapabilecek, seçilen adaylar online olarak staj yapma fırsatı bulacak.

Doğuş Otomotiv'de online staj dönemi

, pandemi döneminde sağlığı öncelik alarak, öğrenciler için online staj programları sunuyor.

Haziran-Eylül döneminde ilk kez pilot çalışma olarak gerçekleştirilen yaz dönemi online staj programından verim alınması sonucu Doğuş Otomotiv, bu kez uzun dönemli staj programı ‘Biz’De Staj’ ile online ortamda öğrencilerle buluşuyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Yaz dönemi zorunlu staj programımız bu yıl ilk defa online olarak yürütüldü. Gönüllü departmanlarımızdan belirlenen staj sorumluları stajyer arkadaşlarımızla birebir iletişim kurarak, proje, araştırma gibi konular vererek ve departman toplantılarına katılarak bu süreci verimli şekilde gerçekleştirdi. Stajyerlerimize öğrenme çevikliği, takım oyunu, adaptasyon, karar verme gibi yetkinliklerini ölçen oyunlaştırılmış psikometrik test uygulanarak kişisel farkındalığı artırmayı amaçladık. Stajyerlerimizle haftalık olarak bir araya gelerek üzerinde çalıştıkları projeler ve araştırmalar konusunda karşılıklı bilgi paylaşımı sağladık. Staj programımıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür eder, kariyer hayatlarında da başarılar dileriz. #DoğuşOtomotiv

Doğuş Otomotiv (@dogusotomotiv)'in paylaştığı bir gönderi ()

Doğuş Otomotiv Linkedin sayfasında yer alan ilana yapılan başvurular arasından seçilen staj adayları, departmanı tarafından online mülakata davet edilecek. Mülakatı olumlu sonuçlanan adaylar, online ortamda ilgili birim yöneticileri ile görüşecek ve ardından işe alım süreci başlatılacak. 

Online olarak gerçekleşecek staj programında öğrenciler, birlikte çalışacakları ekiplerin tüm iş süreçlerine online ortamda destek olurken oryantasyon, eğitim ve proje takibi de gerçekleştirecekler.

Program boyunca öğrencilere, öğrenme çevikliği, takım oyunu, adaptasyon, karar verme gibi yetkinlerini ölçen oyunlaştırılmış bir dizi test yapılarak kişisel farkındalıklarının artırılması da amaçlanıyor.

Sayfa Yükleniyor...