Doğuş Yayın Grubu'nda görev değişikliği

Doğuş Yayın Grubu'nun 21 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdüren Erman Yerdelen görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. Erman Yerdelen'den boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Aclan Acar getirildi.

Doğuş Yayın Grubu'nda görev değişikliği

21 yıldır Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Erman Yerdelen görevinden kendi talebi doğrultusunda ayrıldı. Erman Yerdelen'in ayrılmasıyla boşalan Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Aclan Acar getirildi.

Aclan Acar, 2006 yılından beri Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmekteydi.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, görev değişimini çalışanlarına böyle duyurdu;

"Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

Doğuş Grubu’nda değişmeyen tek şey sürekli değişimdir diyerek çıktığımız yolumuza her geçen gün yeni ve güzel adımlarla devam ediyoruz. Son bir senede Grubumuzun her kademesinden ve iş alanından arkadaşlarımla sohbet etme ve gelecek hedeflerimizi konuşma imkânı buldum. Belirtmeliyim ki; yetenek kaynağımızın son derece zengin, zihinlerin son derece açık olduğunu gördüm ve bu vesileyle Doğuş Grubu’nun geleceğe güven ile ilerlediğine bir kez daha emin oldum.

Grubumuzun yönetim ve yapılanma kurgularını ileri dönem stratejilerimize uygun şekilde yürütmemiz gerekiyor. Bu anlamda bugüne kadarki başarılarımıza katkısı olan emektar ekip arkadaşlarımızdan, en yeni yeteneklerimize kadar tüm organizasyonun ortak hedefe koşmasını çok önemsiyorum. Grubumuzu bugünlere taşıyan üst düzey yöneticilerimize, kendileri gibi başarılı genç kadrolar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı sürdürülebilir kılmak için organizasyonumuzdaki tüm bireylerin kendi hedef ve ilerlemelerine paralel olarak, yerlerine yeni yetenekleri yetiştirmelerinin başarımız açısından önem taşıdığına inanıyorum.

Bu çerçevede bazı yeni düzenlemeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.  

Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını; 1996 yılından itibaren icra eden, hepimizin çok saydığı ve sevdiği Sayın Erman Yerdelen abim bu görevinden kendi talebi doğrultusunda ayrılmıştır. Sayın Erman Yerdelen bundan sonra grubumuzdaki çalışmalarını Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Tüvtürk Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam ettirecektir.

Grubumuza geldiği andan itibaren çok değişik sektörlerimizde başarılara ulaşan ve Otomotiv Grubumuzu Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri haline getiren yakın çalışma arkadaşım Sayın Aclan Acar, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecektir.

Sayın Aclan Acar’ın Doğuş Yayın Grubuna geçmesini takiben; Doğuş Otomotiv CEO’su Sayın Emir Ali Bilaloğlu Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanmıştır. Sayın Bilaloğlu her iki görevi birlikte yürütecektir.

Doğuş Grubunun bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen Sayın Erman Yerdelen’e bugüne kadar verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederim. Bayrağı devir alan Sayın Aclan Acar’a da hem Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı olarak hem diğer sektörlerimizdeki görevlerindeki katkılarından ötürü teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim. 

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen başarılı ve yakın çalışma arkadaşım Sayın Emir Ali Bilaloğlu’nu da gönülden tebrik ediyor, kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Selam ve sevgilerimle."

Ferit F. Şahenk

Sayfa Yükleniyor...