Dolar bugün kaç TL? (14 Aralık 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 14 Aralık 2020 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar bugün kaç TL? (14 Aralık 2020 dolar - euro fiyatları)

Geçtiğimiz haftanın ikinci yarısında istihdam verileri ve cari denge rakamlarıyla hareketlenen ve euro, bu sabah saatleri itibarıyla da yönünü hafif yukarı çevirmiş durumda.

Cuma günü 8,02 ile iki haftanın zirvesini gördükten sonra haftayı 7,84'ten kapatan dolar/TL, bugün 7,88'in üzerinde seyrediyor.

/TL de 9,50 ile kapattığı geçen haftanın ardından bugün 9,58 bandında değerleniyor.

Piyasaların ana gündemi çarşamba günü yapılacak yılın son Fed toplantısı. Beklenti Fed'in uzun vadeli varlık alımlarını artırması yönünde.

Uzmanlar, yurt içinde, sanayi üretim endeksinin ekimde aylık bazda yüzde 1,1, yıllık bazda yüzde 10,2 yükseldiğini belirtti.

ABD'de ekonomiyi destekleme paketi, Avrupa'da Brexit görüşmeleri ve yeni tip corona virüs aşısına ilişkin akışının da gündemin odağındaki yerini koruduğunu ifade eden uzmanlar, hafta genelinde ise çarşamba günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın "2021 Yılında Para ve Kur Politikası" tanıtım toplantısında yapacağı sunum ve ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı, perşembe günü İngiltere Merkez Bankası ve cuma günü Japonya Merkez Bankası kararlarının piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını kaydetti.

VİDEO: YENİ GÜVENLİ LİMAN GÜMÜŞ MÜ?

Sayfa Yükleniyor...