Dolar kaç TL? (13 Kasım 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 13 Kasım 2020 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kaç TL? (13 Kasım 2020 dolar - euro fiyatları)

Yoğun bir haftayı geride bırakmaya hazırlanan yurt içi piyasalar 19 Kasım'daki PPK toplantısına odaklanmış durumda. 

Haftaya 8,50'nin üzerinde başlayan dolar/TL kuru bugün 7,69'dan el değiştiriyor. Sabah saatlerinde 9 seviyesinin altına gerileyen euro/TL ise 9,09'dan işlem görüyor. 

Merkez Bankası, kasım ayı beklenti anketi sonuçlarını duyurdu. Açıklanan anket verilerine göre, yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 7,90 TL iken, bu anket döneminde 7,89 TL oldu. TÜFE beklentisi bu anket döneminde yüzde 12,47’ye yükseldi.

Dolar kaç TL? (13 Kasım 2020 dolar - euro fiyatları) - 1

POWELL: GELECEK BİRKAÇ AY ZORLU OLABİLİR

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, dün yaptığı açıklamada, Covid-19 vakalarındaki artışın ekonomik toparlanma için risk oluşturduğunu belirterek, "Virüs yayılırken, gelecek birkaç ay zorlu olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Covid-19'a yönelik aşı çalışmalarındaki gelişmelere temkinli yaklaşan Powell, aşıda sağlanan ilerlemenin sonuçlarını değerlendirmek için "henüz çok erken" olduğunu söyledi.

Powell, Covid-19 vakalarındaki artışın son dönemde kaydedilen ekonomik toparlanmayı zayıflatabileceğine dikkati çekerek, "Ekonominin sağlam bir toparlanma yolunda ilerlediğini görüyoruz, ancak burada ana risk hastalığın ABD'de daha da yayılması" ifadelerini kullandı.

VİDEO: PİYASALARDA BU HAFTA NELER ETKİLİ OLDU?

Sayfa Yükleniyor...