Dolar kuru bugün ne kadar? (13 Temmuz 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 13 Temmuz 2021 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (13 Temmuz 2021 dolar - euro fiyatları)

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

kurlarının geçen haftanın başından bu yana izlediği sakin seyir Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı bu haftada da devam ediyor.

Yaklaşık 2 haftadır yatay hareket eden döviz kurlarında geçen cuma başlayan aşağı yönlü hareket sınırlı da olsa dün de devam etti. /TL'de 8,65-8,75 bandı aşağı yönlü kırılırken kur bugün 8,60'larda el değiştiriyor. /TL ise 10,15'in altına kadar geriledi.

Dolar endeksi, yüzde 0,1 artışla 92,3 seviyesinde seyrederken, euro/dolar paritesi yatay bir seyirle 1,1859'dan işlem görüyor.

ABD'DE ENFLASYON BEKLENTİLERİ AŞTI

ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi, haziranda aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 5,4 artarak beklentilerin üzerinde yükseldi. Ağustos 2008'den bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye ulaşan yıllık enflasyonun, yüzde 4,9 olması bekleniyordu.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

HABERE GİT: KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN

Türkiye'nin corona virüsle mücadelesinin değerlendirildiği kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili süresinin 9 gün olacağını duyurdu. Erdoğan, köprülerde bayram için uygulanan ücretsiz geçişin cuma gecesi başlayacağını da sözlerine ekledi.

TCMB FAİZ KARARINI YARIN AÇIKLAYACAK

Bu hafta yurt içinde yatırımcıların gözü TCMB tarafından açıklanacak faiz kararında olacak. 15 Temmuz'un resmi tatil olması nedeniyle çarşamba günü açıklanacak faiz kararında Merkez'in faizleri bu ay da sabit bırakması bekleniyor.

Uzmanlar, sanayi üretim endeksinin mayısta yıllık yüzde 40,7, aylık 1,3 ile piyasa beklentilerinin üzerinde artış gösterdiğini belirterek, yurt dışında ABD'de enflasyon verilerinin ve yeni tip corona virüs salgınının ilişkin haber akışının yatırımcıların odağında bulunduğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...