Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Ekim 2019 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 23 Ekim 2019 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz alış satış fiyatlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Ekim 2019 dolar - euro fiyatları)

Dolar/TL, Türkiye ve Rusya'nın Suriye konusunda mutabakata varması sonrası 5,76 civarında seyrediyor.

TÜRKİYE İLE RUSYA ARASINDA TARİHİ ANLAŞMA (HABERE GİT)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 6,5 saat süren zirve sonrası ortak açıklama yaptı.

Taraflar, 10 maddelik bir anlaşma metninde mutabık kaldı. Buna göre; yarın saat 12.00'den başlamak üzere 150 saat içinde PKK/YPG'li teröristler sınırdan 30 kilometre dışarı çıkarılacak. Bu süre sonunda (statükosunun devam etmesine karar verilen) Barış Pınarı Harekatı bölgesinin doğu ve batısındaki 10 kilometrelik alanda Türk ve Rus askerleri ortak devriye yapacak.

Euro/TL ise 6,40 seviyelerinde yer alıyor.

MB FAİZ KARARI YARIN AÇIKLANACAK

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Ekim 2019 dolar - euro fiyatları) - 1

Uzmanlar, mutabakat sonrası Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Barış Pınarı Harekatı alanı dışında yeni bir harekat icra edilmesine gerek kalmadığının belirtilmesinin jeopolitik risk iştahını azalttığını ve TL üzerindeki baskının ortadan kalktığını ifade etti.

Yarınki Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının piyasaların odağında olduğunu belirten analistler, yurt dışında, Brexit gelişmeleri ile ABD ve Çin arasında yürütülen ticaret görüşmelerinden gelecek haberlerin takip edileceğini bildirdi.

Uzmanlar, yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise Euro Bölgesi Tüketici Güven Endeksi verisinin izleneceğini ifade ederek, teknik açıdan dolar/TL'de 5,78'in destek konumuna geldiğini, bu seviyenin aşağı yönlü kırılması durumunda düşüşün ivme kazanabileceğini, 5,90'ın ise direnç olarak öne çıktığını kaydetti.

VİDEO: TCMB FAİZ İNDİRİMİNE DEVAM EDER Mi?

Sayfa Yükleniyor...