Dolar kuru bugün ne kadar? (25 Ekim 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (25 Ekim 2021 dolar - euro fiyatları)

ABD dahil yabancı ülkelerin büyükelçiliklerinden yapılan, "Ülkelerin içişlerine karışmamaya dair maddeye riayet ediyoruz" açıklaması piyasaya yansıdı.

Güne yükselişle başlayan ve ardından sınırlı düşüş gösteren dolar/TL, öğleden sonra 9,57 seviyelerine doğru çekildi. /TL ise 11,47 seviyelerinden 11,13 seviyelerine doğru geriledi.

endeksi 93,6 ile önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinde bulunurken, euro/dolar paritesi 1,1648 ile yatay hareket ediyor.

GÜNCEL FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) geçen hafta piyasa beklentilerinin üzerinde bir indirimle politika faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya çekmişti.

Uzmanlar, yeni tip corona virüs salgınında artan vaka sayıları, enflasyonist baskılar ve tedarik sorunlarının küresel çapta risk iştahını törpülediğini söyledi.

Şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarının izlenmeye devam edileceğini belirten uzmanlar, makroekonomi veri tarafında ise Almanya'da IFO iş ortamı güven endeksi, ABD'de Chicago ulusal aktivite endeksi ve Dallas Fed imalat aktivite endeksi verilerinin öne çıktığını bildirdi.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...