Dolar kuru bugün ne kadar? (3 Aralık 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (3 Aralık 2021 dolar - euro fiyatları)

TCMB, döviz satışı ile piyasaya müdahale etmeye devam ediyor.

Müdahale ile /TL bugün 13,88'den 13,40'a kadar geriledi. Ancak ardından yeniden 13,75'in üzerine çıktı. Merkez, 2 gün önce dolar benzer seviyeye çıktığında da müdahalede bulunmuştu.

/TL ise 15,52'lerde seyrediyor.

TÜİK'in kasım ayı enflasyon verileri piyasa beklentilerinin üzerinde geldi. Aylık bazda yüzde 3,51 artan TÜFE, yıllık yüzde 21,31 seviyesine çıktı. Böylece yıllık enflasyonda Kasım 2018'den bu yana en yüksek seviye görüldü.

BORSA GÜNE REKOR SEVİYEDEN BAŞLADI

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, açılışta, önceki kapanışa göre 16,74 puan ve yüzde 0,89 değer kazanarak 1.896,82 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

FITCH GÖRÜNÜMÜ DÜŞÜRDÜ

Uzmanlar akşam saatlerinde yaşanan yükselişte son aylarda gündemi meşgul eden faiz konusunun yanında Fitch'in Türkiye'nin kredi not görünümünü 'durağan'dan 'negatif'e çevirmesinin etkisi olduğunu belirtti.

GÜNCEL FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Bir başka kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in de bu gece yarısı Türkiye'nin raporunu açıklaması ve 'B2' olan kredi notu ile 'Negatif' olan görünümünü koruması bekleniyor. Kuruluş, belirlenen takvimde her zaman rapor açıklamayabiliyor. 

ABD'DE TARIM DIŞI İSTİHDAM KASIMDA BEKLENTİNİN ALTINDA KALDI

ABD'de kasım ayına ilişkin tarım dışı istihdam verileri açıklandı. Ülkede tarım dışı istihdam artışı ekonomist beklentilerin oldukça altında, 210 bin olarak kaydedildi. İşsizlik oranının ise yüzde 4,6'dan yüzde 4,2'ye düştüğü görüldü.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...