Dolar kuru bugün ne kadar? (3 Kasım 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (3 Kasım 2021 dolar - euro fiyatları)

Haftaya düşüşle başlayan dolar kuru, dün piyasaların kapanışına kadar 9,50-9,55 bandında seyrederken akşam saatlerinde yeniden 9,60'ın üzerine çıktı.

/TL bugün rakamlarının ardından 9,67'lerde seyrediyor.

/TL ise 11,21'den el değiştiriyor. 

Dolar endeksi, 94,1 seviyelerinde yatay hareket ederken, euro/dolar paritesi 1,1580 ile önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinde seyrediyor.

GÜNCEL FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Yurt dışında ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararı beklenecek.

Uzmanlar, küresel çapta enflasyon ve büyümeye ilişkin genel risk algısının sürdüğünü belirterek, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşamki toplantısından çıkacak kararlar öncesinde döviz piyasalarında dalgalı bir seyir izlendiğini söyledi.

Fed'in salgın döneminde devreye aldığı parasal teşvikler kapsamında ilk geri adımını atmasının beklendiğini dile getiren uzmanlar, bu doğrultuda aylık 120 milyar dolarlık varlık alım programında 15 milyar dolarlık azaltımın duyurulmasının fiyatlandığını kaydetti.

Uzmanlar, bugün ayrıca ABD'de ADP özel sektör istihdamı ve fabrika siparişleri, Euro Bölgesi'nde işsizlik oranı ve dünya genelinde hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi verilerinin takip edileceğini ifade ederek, teknik açıdan dolar endeksi için 93,4 seviyesinin destek, 94,5'in ise direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...