Dolar kuru bugün ne kadar? (5 Kasım 2019 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 5 Kasım 2019 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz alış satış fiyatlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (5 Kasım 2019 dolar - euro fiyatları)

Dün akşam saatlerinde başlayan yukarı yönlü hareketle 5,74'ün üzerini gören dolar/TL kuru, bu sabah da 5,74 seviyelerinde seyrediyor.

Euro/TL de 6,37'den işlem görüyor.

Dün gün içerisinde 5,68'lere kadar çekilen dolar/TL kuru, akşam saatlerinde ABD borsalarının açılmasıyla yukarı yönlü hareketlenmeye başladı. Kurdaki yükseliş, Avrupa borsalarının kapanışıyla birlikte 5,74'ün üzerine kadar ulaştı.

Dolar kuru bugün ne kadar? (5 Kasım 2019 dolar - euro fiyatları) - 1

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ekimde yıllık yüzde 9.26'dan yüzde 8.55'e geriledi, aylık bazda ise yüzde 2 arttı. Enflasyonun ekimde gerilemeye devam ettiğini gösteren dünkü veri, kurda sınırlı tepkiye neden oldu, kur 5,69 civarındaki seyrini sürdürdü.

Uzmanlar, bugün yurt içinde Hazine'nin düzenleyeceği ihaleler ve reel efektif döviz kuru, yurt dışında ise Euro Bölgesi'nde Üretici Fiyat Endeksi ve ABD'de hizmet sektörü PMI verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan dolar/TL'de 5,68'in destek, 5,75'in direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

VİDEO: YENİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ YOLDA (GENÇLER TASARRUFA ÖZENDİRİLECEK)

Sayfa Yükleniyor...