Dolar ne kadar? (7 Kasım 2017 dolar fiyatları)

Güne sakin bir başlangıç yapan dolar/TL, öğle saatlerinde yükselişe geçerek 3,87'nın üzerine çıktıktan sonra 3,86 seviyesinde dengelendi.

Dolar ne kadar? (7 Kasım 2017 dolar fiyatları)
Arşiv

Merkez Bankası'nın (TCMB) dünkü adımları sonrasında değer kazanan, ancak kazanımlarını koruyamayan TL, ABD ile Türkiye'nin karşılıklı sınırlı da olsa vize başvurularını kabul etmeye başlamasının ardından 3,82 seviyelerine kadar geri çekilmişti.

Bu sabah ise 3,84 civarında güne başlayan dolar/TL, öğle saatlerinde Draghi'nin açıklamalarının ardından yükselişe geçti. Kur 3,8725 seviyesine kadar çıktıktan sonra 3,86 seviyelerine geri döndü.

Euro/dolar 1,1566 ile 16 haftanın en düşüğünü görürken euro/TL gün sonunda 4,47 seviyesinde hareket etti.

ABD VİZESİ NASIL ALINACAK?

DRAGHI: NEGATİF FAİZ ORANLARININ KARLILIĞI ZAYIFLATTIĞINA DAİR KANIT ÇOK AZ

Öte yandan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, Euro Bölgesi'ndeki negatif faiz oranlarının bankaların karlılığını zayıflattığına dair çok az kanıt gördüklerini söyledi. 

Avrupa bankacılık denetiminin iki ana hedefi olduğunu dile getiren Draghi, bunların, zorlu ve ileriye dönük denetim sayesinde bankaya özgü riskleri ve aynı yüksek standartları Euro Bölgesi'nin tamamına uygulayarak bankacılık sektöründeki ülkeye özgü riskleri azaltmak olduğunu dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...