Dolar ne kadar? Euroda yeni zirve (24 Kasım 2017 dolar fiyatları)

Euro kuru iki gün aranın ardından yeni tarihi zirvesini gördü. Euro/TL gün içinde 4,70'e çıkarken, dolar 3,95'in üzerini gördü.

Dolar ne kadar? Euroda yeni zirve (24 Kasım 2017 dolar fiyatları)

ABD Merkez Bankası'nın politikasını beklenildiği kadar hızlı şekilde sıkılaştırmayacağı öngörüsü ve TCMB'nin gerekli görmesi halinde faiz de dahil gerekli adımları atacağına yönelik söylemlerle dolar/TL tarihi rekor seviyelerin altında, 3,93'ün üzerinde seyretmeyi sürdürüyor.

ABD Merkez Bankası'nın politikasını beklenildiği kadar hızlı şekilde sıkılaştırmayacağı öngörüsü ve TCMB'nin gerekli görmesi halinde faiz de dahil gerekli adımları atacağına yönelik söylemlerle dolar/TL tarihi rekor seviyelerin altında seyretmeyi sürdürüyor.

Çarşamba günü 3,9830 ile rekor kıran dolar/TL, dün 3,90'a kadar geriledi. Bugün 3,95'in üzerini gören dolar kuru, sonrasında 3,93'ün üzerinde işlem gördü.

Euro/TL 4,70 ile tarihi zirvesini yeniledi. Euro kuru, bir önceki zirvesini 22 Kasım'da 4,6772 ile görmüştü.

EURO/DOLAR PARİTESİ BUGÜN 1,1917'YE YÜKSELDİ

Euro/dolar paritesi bugün 1,1917 seviyesine yükseldi. Dolar karşısındaki kazançlarını dördüncü güne taşıyan euro, 25 Eylül'den bu yana görülen en güçlü seviyesine tırmandı.

Euro, dolar karşısında 2003 yılından bu yana görülen en iyi yıllık performansını kaydetmeye hazırlanıyor.

Uzmanlar, siyasi belirsizliklerin devam etmesine karşın makroekonomik verilerin euroyu desteklemeye devam ettiğini kaydetti.

Dolar ne kadar? Euroda yeni zirve (24 Kasım 2017 dolar fiyatları) - 1

KÜRESEL PİYASALAR KARIŞIK SEYİR İZLİYOR

Küresel piyasalar, ABD'de dün Şükran Günü tatili nedeniyle piyasaların kapalı olmasının etkisiyle karışık bir seyir izlerken, haftanın son işlem gününde de düşük hacimli sakin bir seyir izlenmesi bekleniyor.

DÖVİZDEKİ ARTIŞ CEBİ NASIL ETKİLİYOR? 

Sayfa Yükleniyor...