Dünyanın en eski kupasına Türk sponsor

Beko, dünyanın en eski futbol organizasyonu FA Cup'a sponsor oldu.

Dünyanın en eski kupasına Türk sponsor

Spor alanında dünya çapındaki sponsorluklarına bir yenisini ekleyen Beko, 1871 yılından bu yana düzenlenen ve son olarak Chelsea'nin sahibi olduğu FA Cup'ın (İngiltere Federasyon Kupası), iki sezon boyunca resmi destekleyicisi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen FA Küresel İş Geliştirme Başkanı Sean McAuliffe, Beko'nun 2012-2013 ve 2013-2014 sezonları boyunca dayanıklı tüketim malları alanında sponsor olacağını belirterek, ''Beko'yu sponsorlarımız arasında görmekten çok mutluyuz. Beko spor alanında ve özellikle futbolda çok başarılı bir geçmişe sahip. Zengin ürün gamı ile de futbol taraftarlarına ve ailelerine hitap ediyor'' ifadelerini kullandı.

Beko plc Genel Müdürü Ragıp Balcıoğlu da bu önemli organizasyona resmi destekleyici olmaktan heyecan duyduklarını, bu ortaklıkla spor sponsorluklarını bir adım daha öteye taşıyacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Köklü mirası ile FA Cup ve Beko markasının bir araya gelmesi, markamızın hedef kitlemiz ile iletişimi açısından çok faydalı olacak. 4 yıldır Beko markamız ile İngiltere Premier Ligi'ndeki birçok ünlü futbol takımının sahalarında yer alıyoruz. Öte yandan, sosyal medyada 2011'de hayata geçirdiğimiz 'Beko Mums United Facebook' projemizi başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Bu çalışmalarımız markamızın bilinirliğini istikrarlı bir şekilde artırmakta. Beko ve FA Cup ortaklığı sayesinde, mevcut spor sponsorluklarımızı bir adım daha öteye taşıyacağız.''

2006 yılından bu yana basketbol sporuna destek veren Beko, Türkiye, Almanya, Rusya ve Litvanya basketbol liglerinin ardından son olarak İtalyan Basketbol Ligi'nin de sponsorluğunu üstlendi.

Sayfa Yükleniyor...