Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı

Toplantı da kararlaştırılan, kredi garanti kurumlarına verilecek Hazine desteğine ilişkin usul ve esaslar hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı Taslağı,  yarın Bakanlar Kuruluna sunulacak.

Koordinasyon Kurulu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında toplandı.

Ali Babacan'ın makamından yapılan yazılı açıklamada, bugün yapılan Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısında, KOBİ'lere kefalet sağlayacak Kredi Garanti Kurumlarına verilecek Hazine desteğine ilişkin usul ve esaslar hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı taslağının değerlendirildiği ve yarın yapılacak Bakanlar Kuruluna sunulmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Toplantıda ayrıca, bölgesel ve sektörel yatırım teşvik sisteminin uygulanmasına yönelik Bakanlar Kurulu Kararı Taslağının da nihai hale getirildiği belirtilerek, söz konusu taslağın da Yüksek Planlama Kurulu ve Bakanlar Kurulu'nun onayına sunulmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katıldığı belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...