Ekonominin Zirvesi 13-14 Mart 2015'te Uludağ'da buluşacak

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin dördüncüsü 13-14 Mart’ta Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek.

Ekonominin Zirvesi 13-14 Mart 2015'te Uludağ'da buluşacak

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Zirvesi, dünyadan ve Türkiye’den birbirinden değerli konuşmacılar ile iş insanlarını bir araya getirecek.

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Zirvesi’nin dördüncüsü 13-14 Mart’ta Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, dünyadan ve Türkiye’den birbirinden değerli konuşmacılar ile iş insanlarını bir araya getirecek.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımının beklendiği Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde 20’si yurtdışından olmak üzere yaklaşık 60 önemli konuşmacı yer alacak. Avrupa Birliği Merkez Bankası’nı (ECB) sekiz yıl başarıyla yöneten ECB Eski Başkanı Jean Claude Trichet’nin katılacağı Zirve’de, Time Dergisi tarafından 2013 yılında dünyanın en önemli 100 kişisinden biri olarak gösterilen Google Ideas CEO’su Jared Cohen’de bir konuşma yapacak.

Almanya’nın en çok satan gazetelerinden Bild Gazetesi Yayın Yönetmeni Kai Georg Diekmann da Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ana konuşmacıları arasında yer alacak.
Zirve’de Çin AB Ticaret Odası Başkanı Joerg Wuttke, Zambiya Ekonomi Eski Bakanı Situmbeko Musokotwane, Yandex Kurucusu Arkady Volozh, UnionPay China Başkanı Wenchao Shi de birer konuşma yapacak. Willem van Duin, Mark Coombs, Benjamin Hauwanga, Christian Hernandez Gallardo, Matthias Kues’in yer alacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Afrika ve Çin’den iş, ekonomi ve siyaset dünyasına yön veren birçok isim bulunacak.

İŞ DÜNYASININ NABZI ULUDAĞ'DA ATACAK

Hazine Eski Müsteşarı olan ve 1 Kasım 2014’te IMF İcra Direktörlüğü görevine başlayan İbrahim Çanakçı’nın Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri değerlendireceği Zirve, iş dünyasından önemli patronları da bir araya getirecek. Bülent Eczacıbaşı, Hüsnü Özyeğin, Begümhan Doğan Faralyalı, Cem Boyner, Ümit Boyner, Haluk Dinçer, Mustafa Taviloğlu, Ali Sabancı, İbrahim Çeçen, Nihat Özdemir, Zeki Konukoğlu, Aziz Torun, Fuat Tosyalı, Demet Sabancı Çetindoğan, Vahap Küçük, Mehmet Sepil, Abdullah Kiğılı, Zeynep Bodur Okyay, Hüseyin Özdilek ve Erkut Yücaoğlu katılacakları oturumlarla iş dünyasının nabzını tutacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi, Türkiye’nin önemli CEO’ları Agâh Uğur, Turgay Durak, Levent Çakıroğlu, Sani Şener, Rami Aslan, Süreyya Ciliv, Gökhan Öğüt, Erkan Akdemir, Mehmet T. Nane, Tamer Özmen, Tankut Turnaoğlu ve Uğur Gazanker’i misafir edecek.

Finans sektörüne yön veren bankaların genel müdürleri Hüseyin Aydın, Hakan Binbaşgil, Hakan Ateş, Temel Güzeloğlu ve Ümit Leblebici Zirve’de gelecekle ilgili öngörülerini paylaşacak.

ZİRVEDE NELER KONUŞULACAK?

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde bir taraftan liderlerin global ajandalarına bakılırken, diğer taraftan da sosyal ajandaları tartışılacak. Dijitalleşmenin ve dijital şirket olmanın öneminin anlatılacağı Zirve’de, Afrika ve Çin pazarlarındaki fırsatlar değerlendirilecek. Başarıya ulaşmada girişimciliğin önemine değinilecek Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, Türkiye’nin bölgesel üs ve global güç olması için yapması gerekenler tartışılırken, “Türkiye yarına hazır mı” sorusunun cevabı aranacak.

Sayfa Yükleniyor...