En büyük ikramiye için son şans

Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 45 milyon lira için geri sayım başladı. Son biletler ve Madrid derbisi şansı Oley.com’da.

En büyük ikramiye için son şans

Milli Piyango İdaresi, yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesini 45 milyon lira olarak belirledi. Büyük ikramiyeyi kazanma şansı ise Oley.com’da son biletlerle devam ediyor.

Oley.com; Milli Piyango Yılbaşı çekilişi biletlerini, Oley.com’dan satın alan üyelerine, Madrid'te Atletico Madrid - Real Madrid derbisini izleme şansı sunuyor. Yılbaşı dönemi de dahil olmak üzere 27 Şubat’a kadar Milli Piyango biletlerini Oley.com’dan alan kullanıcılar; her çeyrek bilet başına 2, yarım bilet başına 4, tam bilet başına ise 8 çekilişin yanı sıra her 5. bilete de fazladan 5 çekiliş hakkı elde ederek Madrid’teki heyecan dolu derbiyi yakından izleme fırsatı yakalıyor.

Ayrıca biletlerini Oley.com’dan alanlar bilet numaralarını kendileri belirleyebiliyor.

Büyük ikramiye 45 milyon lira olarak belirlenirken bir adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira ve 1 adet de 1 milyon lira dağıtılacak. Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesi, bugünkü kurlarla döviz bazında yaklaşık 25 milyon dolara ulaşırken bu rakam aynı zamanda, son 20 yılın döviz bazında da en yüksek ikramiyesi olacak.

Bu yıl verilecek büyük yılbaşı ikramiyesinin faizi de zengin edecek, zira 45 milyon liranın bankaya yatırılması halinde, yüzde 8,50 faiz üzerinden yıllık net getirisi 3 milyon 242 bin 366 lira olacak. Bunun günlük faizi ise 8 bin 883 lirayı bulacak. Büyük ikramiyenin 1 aylık mevduata yatırılması durumunda da (yüzde 8,50 faiz üzerinden) 284 bin 262 lira aylık net faiz elde edilecek. 45 milyon lira ile yaklaşık 66 bin 176 adet tam altın alınabilecek.

Büyük ikramiyeyi kazanma şansını son biletlerle Oley.com’da yakalayabilirsiniz.

Sayfa Yükleniyor...