Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi, 5-7 Ekim'de Tuzla'da

Enerji maliyetlerinin artmasıyla, işletmeler faturalarını düşürecek yöntemlerin arayışına giriyor. Sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynaklar arayan fabrikalar, 5-7 Ekim tarihlerinde "Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi"nde, sanayideki verimlilik uygulamalarını görebilecek.

Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi, 5-7 Ekim'de Tuzla'da

verimliliğini yükselten ve kendi enerjisini üreten fabrika yatırımlarının giderek büyümesiyle fabrikaların, en büyük gider kalemlerinden biri olan enerji faturaları geçmişte kalıyor. 

Dünya Enerji Konseyi 2021 raporuna göre, yenilenebilir küresel enerji sektörüne yapılan harcamalardan biri olan elektrik, bu yıl yüzde 5 daha artarak en büyük payı almaya devam ediyor.

5-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi, enerji tasarrufu yapmak isteyen fabrika sahiplerini ve işletmecileri Viaport Marina Expo Center'da buluşturuyor.

NELER KONUŞULACAK?

Enerji tasarrufuyla kendi yatırımını hızla geri ödeyen pek çok model etkinlikte sergilenecek ve panellerde tartışmaya açılacak.

Fabrikaların enerji tasarrufuyla ilgili enerjinin nasıl verimli tüketilebileceğine, enerjiyle ilgili teşviklerden nasıl yararlanılabileceğine dair birçok kapsamlı konuya yer verilecek etkinlikte, tasarrufla yatırımını geri ödeyen modeller, düşük yeşil enerji teknolojileri, ekonomik su yolları gibi önemli konular ele alınacak. 

4 ETKİNLİK BİR ARADA

Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’le birlikte aynı alanda Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi, Proses Zirvesi ve Sergisi de düzenlenecek.

Ziyaretçiler tüm üretim süreçlerinde verimlilik artıran ve maliyetleri düşüren çözümleri bir arada görebilecek.

Etkinlikleri izlemek isteyenler, EnerjisiniUretenFabrikalar.com adresinden kaydolarak davetiye talep edebilecek.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...