Ev sahibi olmak isteyenler için son şans

TOKİ, Ocak'ta başlattığı çekilişsiz-kurasız konut satış kampanyasını 30 Haziran'a kadar uzattı. Kampanya kapsamında bugüne kadar 8 bin 474 konut satıldı, 2 bin 894 konut ise yeni sahiplerini bekliyor.

Ev sahibi olmak isteyenler için son şans

10 Ocak'ta başlayan 2011'in ilk satış kampanyası kapsamında satışa sunulan 11 bin 368 konuttan 8 bin 474'ü satıldı. 55 ilde sürdürülen kampanyada 53 projede satışlar tamamlanırken 76 projede satışlar devam ediyor.

TOKİ, 31 Mart'ta sona erecek satış kampanyasının süresini, vatandaşlardan gelen talep üzerine, 30 Haziran'a kadar uzattı.

Halen satışta bulunan 2 bin 894 konuttan alarak baharı kendi evinde karşılamak isteyenler, TOKİ'nin satış ofisleri ile yetkili bankalara başvurabilecek.

Adana-Karaisalı ve Zincirlibağlar, Adapazarı-Karasu, Afyon-Dinar ve Sandıklı, Amasya-Merzifon, Ankara-Altındağ, Antalya-Merkez, Çıplaklı, Kepez, Ardahan-Merkez-Sugöze, Akyeniköy, Bartın-Merkez, Bayburt-Demirözü, Bitlis-Adilcevaz, Bolu-Merkez Karaköy, Bursa-İnegöl, Yenişehir, Çankırı-Çerkeş, Şabanözü, Denizli-Irlıganlı, Kurudere, Edirne-İpsala, Erzincan-Çayırlı, Erzurum-Aşkale Kandilli, Narman, Eskişehir-Vadişehir, Gaziantep-Çıksorut, Gaziantep-Şehitkamil, İstanbul-Kayaşehir, İzmir-Buca, Çiğli, Menemen, Urla, Kahramanmaraş-Afşin, Kastamonu-Çatalzeytin, Pınarbaşı, Kayseri-Melikgazi, Tomarza, Kocaeli-Gebze, Şekerpınar, Bekirpaşa, Gölcük, Konya-Meram, Seydişehir, Manisa-Merkez, Akhisar, Mersin-Erdemli, Mersin-Silifke, Ordu-Merkez, Osmaniye-Kadirli, Şanlıurfa-Akabe, Ceylanpınar, Uşak-Merkez, Merkez-Karaağaç projelerinde satışa sunulan konutların tamamı satıldı.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu illerdeki projelerde satışlar devam ediyor. Konut satış şartları, taksitler ve peşinatlar hakkında bilgi almak isteyenler “www.toki.gov.tr” internet adresinden yararlanabilir.


Sayfa Yükleniyor...