Finansın aktörleri bir araya geliyor

Finans sektörünün önemli aktörlerini bir araya getiren ve ekonominin yeni süreçlerine yön veren Active ACADEMY Uluslararası Finans Zirvesi’nin sekizincisi 8-9 Aralık'ta yapılacak.

Türkiye, kriz sonrası “Yeni Normal” döneme geçiş sürecinde neler yapmalı?

tarihlerinde İstanbul Swissôtel’de gerçekleştirilecek olan Zirve’nin ana teması “Yeni Normal: Kriz Sonrası Süreçte Tercih ve Öncelikler”.

Active ACADEMY Uluslararası Finans Zirvesi, finans dünyasının birbirinden önemli isimlerini sekizinci kez buluşturuyor.

8-9 Aralık tarihlerinde İstanbul Swissotel’de düzenlenecek olan zirve, kriz sonrası girilen yeni dönemde Türk ekonomisinin tüm kesimleri için ortak bir strateji kazandırmayı amaçlıyor.

Zirvede ayrıca, 2007 yılında başlayan, etkilerini günümüzde de sürdüren krizin bireyler, şirketler ve devletler üzerinde yarattığı değişimler analiz edilerek, oluşacak yeni düzende Türkiye’nin konumu farklı oturumlar altında masaya yatırılacak.

IMF Türkiye Temsilcisi Mark White Lewis, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau ve TBB Başkanı ve İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince’nin yapacağı açılış konuşmalarıyla başlayacak olan Zirve; çeşitli oturumlarda resmi kurumların, büyük bankaların ve uluslararası şirketlerin yöneticilerini ağırlayacak.

Kriz sonrası geleneksel ekonomik göstergelerin farklılaşacağı ve birimlerin davranışlarının değişeceği dönemi ifade eden “Yeni Normal”, Active ACADEMY 8. Uluslararası Finans Zirvesi’nin ana temasını oluşturuyor.

Sayfa Yükleniyor...