Finlandiya Günü Türkiye Tasarım Haftası’nda

Finlandiya bağımsızlığının 100. Yılını 'Finlandiya Günü'yle kutluyor. Hizmet tasarımı, inovasyon, marka yönetimi ve ürün tasarımı gibi konularda yoğun bir programın yer aldığı "Finlandiya Günü" bugün İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Finlandiya Günü Türkiye Tasarım Haftası’nda

Finlandiya bağımsızlığının 100. Yılını İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Design Week Turkey - Türkiye Tasarım Haftası kapsamında düzenlenen 'Finlandiya Günü'yle kutluyor.

Bugün saat 10.00’da Büyükelçi Päivi Kairamo, Devlet Müsteşarı Markku Keinänen ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin konuşmalarıyla yapılacak açılışın ardından program gün boyunca devam edecek.

Finlandiya Tasarımı’nın önde gelen isimleri, Finlandiya Günü’nde hizmet tasarımı, inovasyon, marka yönetimi, tasarımın DNA’sı ve ürün tasarımı gibi konularda ilgi çekici konuşmacıların katılacağı yoğun bir bir programla tasarım tutkunlarıyla buluşuyor.

Finlandiya Günü Türkiye Tasarım Haftası’nda - 1

Finlandiya Günü programında Metsä, Kone, Pentagon Design, Fiskars, Isku, Halton, Merivaara gibi Finlandiya’nın önde gelen şirketlerinden temsilcilerinin katılacağı seminer, panel, tasarım sohbetleri ve atölyeler yer alıyor.

Finlandiya Günü'nde, hizmet tasarımı, inovasyon, marka yönetimi, tasarımın DNA’sı ve ürün tasarımı gibi konularda ilgi çekici konuşmacıların katılacağı yoğun bir program yer alacak. Finlandiya’da özel sektör ve kamudaki organizasyonların tasarımın gücünü kullanarak nasıl kendi performanslarını, üretimlerini ve müşteri memnuniyetini daha iyi hale getirebildiği tartışılacak.

Finlandiyalı ve Türk firmalar arasında sağlık teknolojileri, konsept tasarımı, ICT, eğitim ve temiz teknolojiler gibi birçok sektörde B2B görüşmeler de gerçekleşecek.

Sayfa Yükleniyor...