Fiyatlar 400 bin liradan başlıyor

Akasya Acıbadem projesinin ikinci etabı olan Akasya Göl’de konut fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 3 milyon liraya kadar çıkıyor.

Fiyatlar 400 bin liradan başlıyor

SAF Gayrimenkul tarafından İstanbul Acıbadem’de hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesinin ikinci etabı olan Akasya Göl evlerinin satışı devam ediyor. 182 bin metrekarelik bir alanda toplam 1580 adet konutun yer aldığı Akasya Acıbadem; Akasya Koru, Akasya Göl ve Akasya Kent etaplarından oluşuyor.

Akasya Acıbadem projesi, az katlı bloklar ve kulelerden oluşuyor. 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişik büyüklükteki evler, 1.5+1’den 4.5+2 penthouse yaşamına kadar farklı konseptler sunuyor. Toplam 458 adet konuttan oluşan Akasya Göl, 3 ile 11 kat arasında değişen 13 bloğun yanı sıra, 36 katlı kulesinde farklı büyüklüklerde tasarlanmış konutlardan oluşuyor. 12’nci kattan sonra deniz manzarası bulunan ve Adalar’ı gören kulenin 35 ve 36’ıncı katlarında ise penthouse evler yer alıyor. 259 metrekarelik bir konut alanını 72 metrekareye varan kat bahçeleriyle genişleten penthaus’lar keyifli bir yaşam alanını panoramik bir şehir manzarası ile buluşturuyor.

Fiyatlar 400 bin liradan başlıyor

Peyzajı su teması olan Akasya Göl etabının içinde, 300 metre boyunda, travertenlerin ve şelalelerin yer aldığı, genişliği 31 metreyi bulan bir gölet bulunuyor. Akasya Göl evlerinde konut fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 3 milyon liraya kadar çıkıyor.

Mayıs 2011’de tamamlanacak

İnşaatına Nisan 2009’da başlanan projede Mayıs 2011’de Koru etabının, Aralık 2011’de de Göl etabının tamamlanması planlanıyor. Akasya Acıbadem’de Koru, Göl ve Kent etaplarının birleştiği noktada, 26 bin metrekarelik Central Park bulunuyor. Central Park, eğlence, spor aktiviteleri ve parkın hemen yanında yer alan şık ve kaliteli restoran olanaklarının yanı sıra İstanbul’un ilk kumsallı açık havuzunu da içinde barındırıyor.

Central Park’ın hemen yanında yer alan Akasya Alışveriş Merkezi kültürel aktiviteler, restoranlar, çocukların hayallerini gerçekleştiren, meslekleri denerken öğreten, öğretirken eğlendiren Kidzania Çocuk Kulübü ile her yaştan kesime hitap eden yeni bir yaşamın merkezi olmaya aday. Şehrin merkezinde konumlandırılan Akasya, Avrupa ve Asya yakalarının bağlantı noktasında, çevreyolu ve Boğaziçi Köprüsü’ne yakınlığı ile dikkat çekiyor. Proje, 2010’da tamamlanması beklenen Marmaray Metrosu’na özel bir tünelle de bağlanarak konut sakinlerine metroya yürüme mesafesi ile ayrı bir ulaşım kolaylığı sunacak.

Emlaktimes


Sayfa Yükleniyor...