Floki Coin nedir ve Floki Inu nasıl alınır? (Floki Coin kaç dolar/TL?)

Son dönemlerde çeşitlilik kazanan kripto paralardan biri olan Floki Inu (FLOKI), Fenerbahçe'nin sponsoru oldu. Peki, Shiba Inu topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından yaratılan yeni bir kripto para birimi olan Floki Inu nedir?

Floki Coin nedir ve Floki Inu nasıl alınır? (Floki Coin kaç dolar/TL?)

Elon Musk, Eylül ayında Shiba Inu cinsi yavru köpeğinin yerde yatarken bir fotoğrafını yayınlamış ve "Floki geldi" notu ile paylaşmıştı. Musk'ın paylaştığı tweeti mesaj olarak algılayan yatırımcılar, içinde floki geçen çok bilinmeyen kripto paraların değerini arttırmıştı. Peki, Floki nedir?

FLOKI COIN NEDİR?

Floki Inu bir mem parası değildir. Shiba Inu topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından oluşturulan yeni bir birimi olan Floki Inu, adını Elon Musk’ın kendi Shiba Inu’sundan aldı. Yatırımcıları ödüllendirmek için tasarlanan Floki Inu her işlemde cüzdanınıza daha fazla Floki Inu parası ekler.

FLOKİ COİN NASIL ALINIR?

Floki Inu alabilmek için iki seçenek bulunuyor. Bunlardan biri merkezi kripto borsalarından satın almak. Diğeri ise PancakeSwap ve UniSwap merkeziyetsiz kripto borsalar üzerinden satın almak olarak söylenebilir.

FLOKI GÜNCEL FİYATI

Floki Inu bugünkü fiyatı 0,0000000014 TRY'dir.

Sayfa Yükleniyor...