Garanti Bankası "En çok ödül kazanan banka" oldu

Garanti Bankası, finans yayınlarından BondsLoans tarafından düzenlenen BondsLoans Awards 2016 kapsamında en çok ödül kazanan banka oldu.

Garanti Bankası "En çok ödül kazanan banka" oldu

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın önde gelen finans yayınlarından Bonds&Loans tarafından düzenlenen Bonds&Loans Awards 2016 kapsamında, Garanti'nin finansman sağladığı projeler farklı kategorilerde ödül kazandı.

Böylece Garanti Bankası en çok ödül kazanan banka oldu. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, bankanın finansman sağladığı enerji ve altyapı alanlarındaki 7 projenin farklı kategorilerde toplam 10 ödüle layık görüldüğünü bildirdi.

Banka olarak Türkiye sinin sürdürülebilir büyümesinde kilit rol oynayan projelerin finansmanında uzun süredir aktif rol aldıklarını belirten Edin, her alanda olduğu gibi proje finansmanı konusunda da öncü rol üstlenerek sundukları çözümlerle fark yarattıklarını dile getirdi.

Edin, konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Türkiye'de ilk kez bankamızın oluşturduğu proje finansmanı biriminin uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı performansla bu önemli projelerin finansmanına katma değer sağlıyoruz. Bu projelerin ödüle layık görülmesi kurumumuz ve ülkemiz adına bizlere gurur veriyor. Garanti Bankası bu önemli projelere, bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de destek vermeye devam edecek."

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Ekonomi
  • Finans
  • Dünya Ekonomisi
  • garanti

Sayfa Yükleniyor...