Garanti ve Turkcell'den Cep-T Paracard

Cep-T Paracard sayesinde Turkcell müşterileri, banka müşterisi olsun olmasın kart alıp, alışveriş yapıp bonus kazanabilecek. İstedikleri kişiye cep telefonlarından para transfer edebilcek.

Garanti ve Turkcell'den Cep-T Paracard

Turkcell ve Garanti Bankası, Türkiye’de bir ilke imza atarak mobil finansal servisler alanında dönüm noktası olan Cep-T Paracard’ı Swiss Otel'de düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

CepT Paracard, banka müşterisi olsun olmasın tüm tüketicilerin hayatını kolaylaştırarak alışverişte yeni bir dönemin kapılarını açacak.

Turkcell müşterileri, ön ödemeli bir kart olan Cep-T Paracard ile karta yüklenen para miktarı kadar alışveriş yapabilecek, yaptıkları alışverişlerden bonus kazanabilecek.

Mastercard logolu Garanti Bankası Bonus, Shop&Miles kredi kartına veya ParaCard’a ya da telefon modeli gözetmeksizin herhangi bir cep telefonu numarasına haftanın herhangi bir gününde herhangi bir saatte para gönderebilecek ve her an her her yerden cep telefonu ile herhangi bir Turkcell hattına TL yükleyebilecekler.

Cep-T Paracard kullanıcıları, alışveriş ve cepten hatta para yükleme yaptıkça, bedava konuşma süreleri kazanacak, her alışverişten sonra kazanacakları bonusla bedava alışveriş yapacak ve Cep-T Paracard kolaylığını fırsata çevirebilecek.

Cep-T Paracard’ın çalıştığı SİM bazlı Cep-T Para servisinden faydalanmak için internet bağlantısı gerekmeyecek ve servis tüm cep telefonu modellerinde kullanılabilecek.

ÖZEN: 3 YILDA 1.5 MİLYON KİŞİ
Basın toplantısında konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen şunları söyledi: "Bankacılığın yaygın kullanımı bir ülkenin kalkınmışlığının da en önemli göstergelerinden biri. Garanti Bankası olarak Türkiye’de bankacılığı yaygınlaştırmaya büyük önem veriyoruz. Zira mevduat tabanı ne kadar büyürse kayıtlı o kadar artıyor. Bankacılığı yaygınlaştırmak için üzerine yoğunlaştığımız konuların başında ise mobil dünya ile ödeme sistemlerini entegre etmek geliyor. Bu alanlarda yaptığımız yatırımlarla zamanın çok ötesinde benzersiz hizmetler yaratıp, dönüşüm başlattık. 2004 yılında Türkiye’de bir ilk olan CepBank hizmetimiz sayesinde Garanti Bankası müşterileri yıllardır cep telefonlarıyla para gönderebiliyor, Cep Şubesi sayesinde havale, EFT, fatura ödeme hatta hisse alım satımına kadar tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Ödeme sistemlerinde yaptığımız başarılı çalışmalarla ise sadece pazarın lideri değiliz, tüm dünya tarafından yakından takip ediliyor ve örnek gösteriliyoruz. Turkcell ile çıkarttığımız Cep-T Paracard isimli yeni ürünümüz ile ise yine bir dönüşüm başlattık. Mobil dünya ile bankacılığı entegre eden yeni ürünümüzle, bankada mevduatı olmayan Turkcell abonelerine de, Garanti Bankası ayrıcalık ve kazançlarını sunabileceğiz. Türkiye’de gerek yaşı gerekse geliri nedeniyle nüfusun 2/3’ü bankacılık yapmıyor. Bu kişilere ulaşmak için ön ödemeli kartımız Paracard ile önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 3 yıl sonunda ön ödemeli ParaCard ile 3 milyon, Cep-T Paracard ile ise 1,5 milyon kişiyi bankacılıkla tanıştırmayı hedefliyoruz. Turkcell ile kullanıma sunduğumuz Paracard ile Cep-T Para hizmetini birleştiren Cep-T ParaCard ise bu hedefe ulaşmamız için kaldıraç etkisine sahip. Bu projeyi kurumsal vizyonlarımızın son derece paralel olduğu Türkiye’nin iletişim ve teknoloji devi firmalarından Turkcell ile yapıyor olmaktan ise son derece mutluyuz” dedi.

CİLİV: 500 MİLYON TL’LİK PARA TRANSFERİ ÖNGÖRÜYORUZ
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de, Turkcell’in "Daha Fazla Hayat" vizyonu doğrultusunda müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırabilmek için cep telefonlarını kullanarak yararlanabilecekleri finansal ürün ve servisler geliştirdiğine ve mobil finans alanında hep ilklere imza attığına dikkat çekerek, “Bizim Mobil Finans’taki amacımız, hem bugüne dek bankacılık sisteminden faydalanamayanlara, hem de finansal kapsama dâhil olan, ancak sistemi günün ölçütlerine göre yeterince verimli kullanamayanlara mobilitenin avantajını yaşatmak. Bu doğrultuda, tüm bankalara açık mobil finansal servis platformu olan Cep-T Para ile müşterilerimize finansal servislerde güvenilir ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunarken, bankalara da finansal kapsama dahil olmayan yaklaşık 20 milyon kişiye ulaşabilecekleri alternatif bir platform sunuyoruz. Bankacılık sektöründe yeniliklere imza atan Garanti Bankası’nın da Cep-T Paracard ile bu platformun ilk iş ortağı olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Finansal işlemleri mobilitenin avantajlarıyla buluşturan Cep-T Para’nın önümüzdeki dönem hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olacağını düşünüyoruz. 3 yılda 2 milyonu bankacılıkla yeni tanışanlar olmak üzere toplam 5 milyon kullanıcıya ulaşmasını beklediğimiz Cep-T Para ile cepten cebe ya da cepten karta yaklaşık 500 milyon TL’lik para transferi yapılacağını öngörüyoruz” dedi.

Sayfa Yükleniyor...