Garanti'ye 'en iyi yönetilen şirket' ödülü

Euromoney, Garanti Bankası'nı üst üste 2. kez, Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Yönetilen Şirketi seçti.

Garanti'ye 'en iyi yönetilen şirket' ödülü

Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen uzman bankacı ve analistlerin yaptığı objektif değerlendirmenin sonucunda, üst üste 2. kez, Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Yönetilen Şirketi seçildi.

Geçtiğimiz yıl aynı kategoride bir ilke imza atıp, bu ödüle layık görülen ilk Türk şirketi olan Garanti, bu sene de ödülün sahibi oldu.

Garanti ayrıca, “En Tutarlı ve İkna Edici”, “En Şeffaf” ve “En Çok Gelişim Gösteren” ve “Bankacılık ve Finans” gibi alt başlıklarda da ilk sırada yer aldı.

“Kurumsal Yönetim” ve “En kullanışlı ve bilgilendirici internet sitesi” alanlarında da ikinci olan Garanti, bu kategorilerde de ödül alan tek Türk şirketi oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, “İki yıl üst üste layık görüldüğümüz ödülün, Garanti’nin ‘Avrupa’da en iyi banka’ olma vizyonuna adım adım yaklaşmasının önemli bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Yakaladığımız sürdürülebilir büyüme performansının onayı niteliğindeki bu ödülde, müşterilerimizin önemli bir payı bulunuyor. Çünkü başarımız, kendimizi sürekli geliştirmemiz için bizi talepleriyle yönlendiren müşterilerimizin koyduğu hizmet ve kalite çıtasını, hep yüksek tutmamızdan kaynaklanıyor. Bunu, şubelerden üst yönetime tüm Garanti Ailesi’nin, sahada, müşterileriyle omuz omuza çalışmasına borçluyuz. Yönetim ve performans kalitemizden ödün vermeden, birikimimizi daha geniş bir coğrafyada hizmete sunmak üzere çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Sayfa Yükleniyor...