Garanti'ye Euromoney'den 'en iyi' ödülü

Garanti Bankası, finans dünyasının en önemli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından ''Orta ve Doğu Avrupa''nın En İyi Yönetilen Şirketi'' seçildi.

Garanti'ye Euromoney'den 'en iyi' ödülü

Garanti Bankası, Euromoney'in verdiği ödülü almaya hak kazanan ilk Türk bankası oldu.

Garanti, kategorinin ''Türkiye'' ve ''Bankacılık ve Finans'' alt başlıklarının yanı sıra ''En Tutarlı ve İkna Edici'', ''En Şeffaf'', ''En Erişilebilir Üst Yönetim'' ve ''En Çok Gelişim Gösteren'' gibi alt başlıklarında da ilk sırada yer aldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, şunları söyledi:

"Aldığımız ödül, yaşanan global ekonomik krizin derin etkilerine rağmen, tüm zor koşulların üstesinden başarıyla gelmemizi sağlayan yönetim gücümüzü kanıtlıyor. Yönetişim ve iletişim araçlarını kullanarak uyguladığımız stratejilerin ne kadar doğru olduğunu, bir defa daha ortaya koyuyor.

Garanti Bankası artık sadece Türkiye'nin değil, gelişmekte olan tüm Avrupa ülkelerinin en iyi yönetilen şirketi. Bu ödüle layık görülen ilk Türk bankası olmak, bizim için ayrıca gurur verici.

Kazanılan başarının arkasında, her zaman olduğu gibi yetkin insan kaynağımız var. Son derece başarılı işlere imza  atan güçlü kadromuzun, Garanti'yi her alanda dünya standartlarının da üzerine taşıyacağına yürekten inanıyorum."

Sayfa Yükleniyor...