'Gayrimenkul çok kazandırıyor'

Düşen faiz gelirleri, bankadaki parasından düzenli bir gelir almaya alışmış herkesi olumsuz etkiledi. Bunlardan birisi de sanatçı Ajda Pekkan...

'Gayrimenkul çok kazandırıyor'

Riski sevmediğinden borsa yatırımlarından hep uzak durduğunu söyleyen Ajda Pekkan “Ancak faiz de artık yatırımcısını mağdur etmeye başladı. Bankanın paraya verdiği faiz, yani ‘paranın bankadaki maaşı’ çok düştü. İlk kez acaba borsaya mı koysam diye düşünmeye başladım ben de” dedi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; “Eskiden yatırım kolaydı. Öyle uzun boylu düşünmeden götürüp parayı faize yatırıyorduk. Enflasyon yüksekti hepimiz yatırım uzmanıydık! Hep duyarız ya ‘Of borsadan ne para kazanmışlar’. Ama o paralar aynı hızla da kaybedilirdi." diyen Pekkan, parasını hep faize yatırdığını söyledi:

ESKİDEN FAİZE YATIRIRDI...
"Ben hep faize yatırdım. Faiz hiç aldatmadan paraya düzenli olarak para kazandırırdı. Ancak şimdi, tek parti iktidarının yarattığı istikrarla olsa gerek faizler düştü. İstikrar olsun ama bu faizlerle yatırım da olmuyor. Bu faizler paraya maaş ödemiyor artık.”

GAYRİMENKUL ALIYOR
Son dönemde gayrimenkule yatırım yaptığını söyleyen Pekkan, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

“İstanbul’dan alıyorum. Ama şehrin göbeğinde olmayacak kadar uzak, dışında olmayacak kadar da yakın bölgelerden. Bu tür yerler daha çok kazandırıyor.”

Sayfa Yükleniyor...