Geleceği Görenler'de bu hafta

CNBC-e'de yayınlanan Geleceği Görenler’de bu hafta Aynur Bektaş, Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Özcan Tahincioğlu konuk oluyor.

Endeavor Türkiye ve CNBC-e ortaklığında başlatılan, sunuculuğunu Artunç Kocabalkan’ın yaptığı Geleceği Görenler programına bu hafta TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nu temsilen Ali Sabancı ve Gülden Yılmaz, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nu temsilen Aynur Bektaş ve Endeavor Türkiye'yi temsilen Özcan Tahincioğlu katılacak.

Programda TOBB himayesinde, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Endeavor Türkiye işbirliğinde gerçekleşecek Global Girişimcilik Haftası’nın misyon, vizyon, hedefleri, hafta boyunca Türkiye çapında gerçekleşecek etkinlikler ve Türkiye’deki girişimcilik ekosistemi masaya yatırılacak.

Geleceği Görenler’de bu hafta her bir konuk kendi kurumunun Global Girişimcilik Haftası’na katkısını ve bu işbirliğinin Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için önemini anlatacak.

Ayrıca, her kurumu temsilen katılan sözcüler Global Girişimcilik Haftası’na kurum olarak verdikleri destekleri anlatmanın yanısıra Türkiye’deki girişimcilik ortamını güçlendirmek için neler yapılmalı ve girişimcilere neler öneriyorsunuz gibi pek çok soruya yanıt verecekler.

Geleceği Görenler programı yarın saat 14.00'te CNBC-e'de yayınlanacak.

Sayfa Yükleniyor...