Geleceğin Fırsatı Dumankaya Miks’te

Dumankaya Miks’te 2014’de öde! Hemen kazan

Geleceğin Fırsatı Dumankaya Miks’te

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş işbirliği ile, İstanbul’un yeni merkezi Halkalı-Atakent bölgesinde hayata geçirdiği Dumankaya Miks projesinde eşsiz bir kampanyaya imza atıyor. İlk yıl peşinat ve taksit ödemesinin olmadığı kampanyada ayrıca %1 peşinat ve 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile müşteriler İstanbul’un yeni merkezinde Dumankaya konforu, ayrıcalığı ve avantajıyla ev sahibi olma şansı yakalıyor.

135.800 TL’den başlayan fiyatlarla bir rezidans nasıl değerli olur?

Atatürk Havaalanı, metro, Marmaray ve yeni yapılacak TEM bağlantı kavşağı ile ulaşım açısından da önemli bir noktada bulunan Dumankaya Miks Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı başında bulunuyor. Proje içerisinde bulunan 657 suit daire ve ticari alanları ile bölgede önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

135.800 TL’den başlayan fiyatlarla rezidans sahibi olma fırsatı sunulan Dumankaya Miks projesinde konut ve ticari alanları bir arada sunan projede 2 adet rezidans bloğu içerisinde 657 adet konut, 79 adet ticari alan yer alıyor.

Metrekare Aralıkları

Dumankaya Miks projesi, İstanbul’un hızlı yaşamına ayak uyduracak konforlu, dinamik, rahat yaşam alanı sağlayan rezidans daireleri; 38-40 m2 aralığında değişen Stüdyo, 56-135m2 aralığında değişen 1+1, 97-98 m2 aralığında değişen 2+1’lerden oluşuyor.

Dumankaya Miks projesi, banka, restoran, eczane, terzi, kuru temizleme, alışveriş alanı, mağazalar ve home ofislerden meydana gelen 26-3133 m2 aralığında ticari üniteleri ile kaliteli bir yaşam imkanı sunuyor.  

Sayfa Yükleniyor...