Geleceğin yöneticileri Maçka'da buluşuyor!

İşletme Mühendisliği Kulübü'nün düzenlediği 13. Yönetim Bilimleri Kongresi İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde başladı.

Geleceğin yöneticileri Maçka'da buluşuyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden İşletme Mühendisliği Kulübü’nün en köklü ve en büyük organizasyonu olan 13. Yönetim Bilimleri Kongresi, 13-17 Mart tarihleri arasında İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde gerçekleşiyor.

Pazarlamadan finansa, ekonomiden toplumsal konulara kadar çok geniş bir yelpazede gerçekleşecek olan kongrede bu yıl, 9 panel, 3 seminer, kariyer fuarı ve Sanal İşletme Oyunu ödül töreni olmak üzere dört ana bölümden oluşuyor.

Ocak ayında başlayıp üniversite öğrencilerinin verdikleri stratejik kararlarla 5 haftalık bir süreçte şirket yönetebilme fırsatı sunan ve Türkiye’de ilk defa bir öğrenci kulübü tarafından düzenlenen yönetim ve strateji yarışması olan Sanal İşletme Oyunu’nun (SİO) ödül töreni ise 15 Mart Çarşamba günü gerçekleşiyor.

Kongrede bu yıl; “'Lovemarks' Olma Stratejisi ve Müşteri Bağlılığı Artırımı” adlı panel ile Saatchi & Saatchi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Yiğit Şardan, “Liberalleşen Elektrik Piyasaları” panelinde Zorlu Enerji Genel Müdürü İbrahim Sinan Ak ve sürpriz bir seminerle Prof. Dr. Stefano Elli D'anna yer alıyor.

Ayrıca; kongre alanında yer alan kariyer fuarı ile firmalara, 3 gün boyunca farklı üniversitelerde okuyan yaklaşık 1000 kişiye ulaşma imkânı sunularak, öğrencilerin firmaları daha yakından tanımasına olanak sağlanıyor.

Yönetim Bilimleri Kongresi hakkında ayrıntılı bilgi www.ybk.itu.edu.tr’de.

Sayfa Yükleniyor...