Gölcük Prenses Otel'e Siirtli talip

Mülkiyeti İzmir İl Özel İdaresine ait Ödemiş Gölcük'teki Gölcük Prenses Otel'e Siirtli Ramuse firması talip oldu. Firma, aylık 5 bin 50 lira fiyat önerdi.

İşletmecisi tarafından boşaltılan İzmir İl Özel İdaresine ait Ödemiş Gölcük'teki Prenses Otel'in kiralama ihalesi Balçova Termal Tesisleri'nde yapıldı. İhaleye giren tek firma olan Siirtli Ramuse firması, 5 bin liralık muhammen bedeli 50 lira artırarak, aylık 5 bin 50 lira teklif verdi.

İhaleye İl Genel Meclisi üyeleri Nevzat Kavalar, Aydın Öncel, Yaşar Herel, Mehmet İlkbahar ve Balçova Termal Tesisleri Muhasebe Müdürü İdris Dinçer'den oluşan ihale komisyonu ile şirket sahiplerinden Ercan Nergis ile çocukları Ebubekir Nergis ve Bereket Nergis katıldı. İhale Komisyonunun, şirket hakkında inceleme yaptıktan sonra teklifi Balçova Termal AŞ Yönetim Kuruluna sunacağı, kesin kararın gelecek hafta açıklanacağı belirtildi.

Siirtli Ramuse firmasının bir aile şirketi olduğu, şirket sahibi olan Ercan Nergis ile Ebubekir ve Bereket Nergis kardeşlerin kamyon ve nakliye aracı komisyonculuğu yaptığı, Ercan Nergis'in ise yıllar önce İzmir'de bir otel işlettiği öğrenildi.

Ulu Önder Atatürk'ün dinlenmesi için yapılan ancak Atatürk'ün ebediyete intikalinin ardından İsmet İnönü tarafından uzun yıllar yazlık olarak kullanılan denizden bin 350 metre yükseklikteki Gölcük Gölü'nün kıyısında bulunan Prenses Otel, 11 bin 920 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Firmanın 32 odalı 70 yataklı otelde birtakım tadilatlar yapacağı ifade edildi.


Sayfa Yükleniyor...