Great Ideas Global Group portfolyosunu genişletiyor

Great Ideas Global Group, CEO ve kurucusu Bahatan Toksöz, uluslararası yatırım yaptığı ülkeler arasına ABD’yi de kattı.

Great Ideas Global Group portfolyosunu genişletiyor

Türkiye’de reklam, halkla ilişkiler, turizm, gayrimenkul yatarım ortaklığı sektörlerinde başarılı bir şirketler grubu bulunan Bahatan Toksöz, şimdi de gayrimenkul yatırım portfolyosunu ABD’yi de içine katarak genişletiyor.

2015’te, Beverly Hills’te kurulan Great Ideas Global’un öncelikli hedefi; Great Ideas Real Estate Development Group markası ile California’nın; Los Angeles, Beverly Hills, Bel Air, Hollywood Hills gibi en gözde bölgelerinde Real Estate Development (lüks konut geliştirme) pazarında, lider markalardan biri olmak.

Baha Tan Toksöz, Beverly Hills’in seçkin bölgelerinde, ilk üst sınıf, lüks gayrimenkul projelerini 2016 yılının son aylarında hayata geçirmeyi plannlarken, asıl hedefi ise, 2018 sonlarında, ABD’nin Kaliforniya eyaleti genelinde lüks butik otel ve rezidans projelerini hayata geçirmek.

Avrupa ve Türkiye’de ismi en prestijli projelerle eşanlamlı olan, başarılı yatırımcı ve işadamı Bahatan Toksöz, ülkemizde de özellikle İstanbul ve Bodrum’da geliştirdiği lüks  gayrımenkul projeleri ile bu sektörlerde önemli isimlerden biri olarak anılıyor.

Aynı zamanda Harika Fikiler Reklamcılık şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Baha Tan Toksoz bir çok üst sınıf lüks gayrımenkul geliştirme projesine imza attarken, dünyaca ünlü marka, tasarımcı, mimar ve en ileri teknolojileri biraraya getirerek, en üst kalitedeki projelerin  gözde lokasyonlarda hayata geçmesini sağladı. Tüm bunları yaparken, çevreye ve doğaya olan duyarlılığından da ödün vermemesiyle tanındı.

ABD’nin Kalifornia eyalatinde -özellikle Beverly Hills, Bel-Air ve Los Angeles ve Las Vegas- hayata geçireceği lüks gayrimenkul ve butik otel projeleri ile altı yıldızlı otel konfor ve servisi sağlamasıyla öne çıkmayı planlayan Bahatan Toksöz, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yeni lüks gayrımenkul projeleri ile de (İstanbul, Bodrum, Çeşme, İzmir) kendinden söz ettirmeye devam edecek.

Sayfa Yükleniyor...